Povezane vesti
Oglasila se plavuša Harisa Berkovića: Slučajno smo se sreli u toaletu, nismo ljubavnici! A ovo mi je poslao
Kurir 06.09.2022
Pošto se u medijima pojavila fotografija Harisa Berkovića, bivšeg dečka Rade Manojlović, sa misterioznom plavušom, oglasila se devojka sa fotografije tvrdeći da ona nije nova pevačeva ljubav i da su se slučajno sreli u toaletu. - Haris Berković… »
(Foto): Haris Berković pokazao novu devojku? Stegao atraktivnu plavušu umesto Rade Manojlović: Sve puca, ljudi šokirani
Blic 05.09.2022
Haris Berković izgleda da je preboleo Radu Manojlović, pa se nedavno fotografisao sa atraktivnom plavušom, za koji mnogi smatraju da mu je nova devojka. Pevač i misteriozna devojka napravili su selfi u toaletu jednog restorana, a još nije poznato… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 6 satijoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 7 satijoš 2 povezane