Povezane vesti
Sledi istorijski krah američke ekonomije
Pravda 06.09.2022
Američka ekonomija mogla bi da potone u živo blato smanjenja proizvodnje, kao i rastućih inflacije i nezaposlenosti, upozorava poznati ekonomista Nuriel Rubini. Ovo dramatično upozorenje Rubini je izrekao tokom vebinara „eToro“, u trenutku kada američko… »
Doktor propast nema lepe vesti za američku privredu: Očekivani potez vlasti preti da izazove dužničku krizu!
Kurir 06.09.2022
Američka ekonomija bi mogla da potone zbog smanjenja proizvodnje, rastuće inflacije i rastuće nezaposlenosti, upozorio je renomirani ekonomista i profesor Univerziteta u Njujorku Nurijel Rubini prošle nedelje tokom vebinara eToro. On je tvrdio da će… »
Dr Propast: Amerika klizi u blato, opasna kombinacija izazvaće krah
Telegraf 06.09.2022
Poznati ekonomista ponovo je pozorio na krah, dok Fed pokušava da obuzda rastuću inflaciju. Američka ekonomija bi mogla da potone u blato smanjenja proizvodnje, rastuće inflacije i rastuće nezaposlenosti, upozorio je renomirani ekonomista i profesor… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 3 satajoš 9 povezanih

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 3 satajoš 5 povezanih

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 3 satajoš 1 povezana

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

"Prehlada na moru može doneti više koristi nego štete": Dr Milićević savetuje gde ne treba voditi decu pre letovanja
Blic pre 6 satijoš 1 povezana