Povezane vesti
Sjajne vesti za Novi Sad: Vučević i Mirović potpisali su Ugovor o finansiranju projekta povećanja bezbednosti saobraćaja
Kurir 06.09.2022
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević potpisali su Ugovor o finansiranju projekta povećanja bezbednosti saobraćaja. Ovim projektom Vlada Vojvodine obezbedila je 800 miliona dinara za održavanje saobraćajnica… »
Potpisan Ugovor o projektima bezbednosti saobraćaja: Dvadesetak ulica Novog Sada dobiće novo ruho!
Mondo 06.09.2022
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević potpisali su Ugovor o finansiranju projekta povećanja bezbednosti saobraćaja. Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević potpisali… »
U obnovu ulica 800 miliona: Iz pokrajinskog budžeta finansira se uređenje brojnih saobraćajnica u Novom Sadu
Večernje novosti 06.09.2022
UGOVOR o finansiranju obnove većeg broja saobraćajnica u Novom Sadu i njegovim prigradskim naseljima, prema kojem će iz pokrajinskog budžeta za ostvarivanje tog obimnog posla biti izdvojeno 800 miliona dinara, potpisali su juče predsednik Pokrajinske… »
Vesti dana »

Vučić: Uveren sam u nevinost Bačulova, čudno je što dobar deo državnih organa ništa o tome nije znao
NIN pre 1 satjoš 36 povezanih

Brnabić: Brza pruga do Subotice rezultat jake politike, Srbija nastavlja da se gradi
RTV pre 3 satajoš 34 povezane

Grčka ponovo pronašla sumpor-dioksid u sušenom voću iz Srbije
Novi magazin pre 4 satijoš 9 povezanih

Lekorni se oglasio nakon što je podneo ostavku: „Ja sam bio spreman“
Danas pre 2 satajoš 43 povezane

Normalizovan saobraćaj na auto-putu nakon što je kamion udario u stub i srušio saobraćajne table
N1 Info pre 2 satajoš 33 povezane