Povezane vesti

Muka mi je da slušam bljuvotine! Marijana Zonjić odbrusila na Ljubinu izjavu - komentarisala Dalilu, ona reagovala!

Muka mi je da slušam bljuvotine! Marijana Zonjić odbrusila na Ljubinu izjavu - komentarisala Dalilu, ona reagovala!

Mondo 06.09.2022
Marijana Zonjić odgovorila na komentare Ljube pantović o Dalili i njenom okruženju. Marijana Zonjić odgovorila na komentare Ljube pantović o Dalili i njenom okruženju. Kako se Ljuba Pantović nije pojavila na velikoj rođendanskoj proslavi Dalile… »
Dalilin jedini prijatelj nije bio na rođendanu: Izašla iz Zadruge i sve joj zaboravila? Ona joj poručila: "Čuvaj se ljudi koji…

Dalilin jedini prijatelj nije bio na rođendanu: Izašla iz Zadruge i sve joj zaboravila? Ona joj poručila: "Čuvaj se ljudi koji…

Blic 06.09.2022
Ljuba Pantović bila je jedna od retkih koja je čvrsto stajala uz Dalilu Dragojević i nakon njene javne prevare muža Dejana Dragojevića u rijalitiju "Zadruga". Međutim, s obzirom da Pantovićeva nije bila na Dalilinom rođendanu, mnogi su posumnjali da je… »
Ja se ne guzim za sliku i pasus u novinama! Ljuba Pantović o odnosu sa Dalilom - nije joj došla na rođendan, pa oplela!

Ja se ne guzim za sliku i pasus u novinama! Ljuba Pantović o odnosu sa Dalilom - nije joj došla na rođendan, pa oplela!

Mondo 06.09.2022
Ljuba Pantović otkrila u kakvim je odnosima sa Dalilom Dragojević. Ljuba Pantović otkrila u kakvim je odnosima sa Dalilom Dragojević. Dalila Dragojević nedavno je priredila veliku žuruku povodom svog 29. rođendana, a izostanak Ljube Pantović dodatno je… »
(Video) Šok! Dalila krenula da pregazi Filipa Cara, on prebledeo: "Jesam li ja bezbedan ovde? Šta je ovo?!"

(Video) Šok! Dalila krenula da pregazi Filipa Cara, on prebledeo: "Jesam li ja bezbedan ovde? Šta je ovo?!"

Blic 05.09.2022
Filip Car i Dalila Dragojević večeras su gosti u emisiji "Narod pita", a pre samog početka dogodio se skandal. Naime, Filip je davao izjave okupljenim novinarima, a Dalila je autom krenula na njega da ga "pregazi". On se pomerio i poručio: "Jesam li ja… »

Vesti dana »