Povezane vesti
Organizatori beogradskog Prajda: Izjavom patrijarha produbljene podele i kontroverze
Euronews 06.09.2022
Beogradprajd izražava žaljenje što su izjavom partijarha Porfirija, po njihovoj oceni, produbljene podele, kontroverze i sukobi. "Da, slažemo se da nasilje nije put. Naši životi su realni i istiniti. Mi samo o njima pričamo. Za nas nema ničeg veštačkog u… »
Beogradprajd: Izjavom patrijarha produbljene podele i kontroverze
RTS 06.09.2022
Beogradprajd izražava žaljenje što su izjavom partijarha Porfirija, po njihovoj oceni, produbljene podele, kontroverze i sukobi. U saopštenju koje je medijima prosledio medijski tim Beogradprajda navodi se da su saglasni da nasilje nije put. "Naši životi… »
Organizatori Evroprajda: Patrijarh je izjavom samo produbio podele i sukobe
Radio 021 06.09.2022
Organizatori Evroprajda ocenili su da je izjavom kojom je podržao najavljeno otkazivanje te manifestacije u Beogradu, patrijarh srpski Porfirije "samo produbio podele, kontroverze i sukobe". Odbacili su ocene da "grubo promovišu" ono za šta se bore. "Mi… »
Organizatori Evroprajda poručili Porfiriju: Samo želimo bogomdarovanu slobodu
Nova 06.09.2022
Organizatori Evroprajda ocenili su da je izjavom kojom je podržao najavljeno otkazivanje te manifestacije u Beogradu, patrijarh srpski Porfirije "samo produbio podele, kontroverze i sukobe". Odbacili su ocene da „grubo promovišu“ ono za šta se bore. „Mi… »
Organizatori Evroprajda: Patrijarh svojom izjavom produbio podele
Insajder 06.09.2022
Organizatori Evroprajda ocenili su večeras da je izjavom kojom je podržao najavljeno otkazivanje te LGBT manifestacije u Beogradu, patrijarh srpski Porfirije "samo produbio podele, kontroverze i sukobe". Odbacili su ocene da "grubo promovišu" ono za šta… »
Organizatori Evroprajda: Patrijarh samo produbio podele i sukobe
N1 Info 06.09.2022
Organizatori Evroprajda ocenili su da je izjavom kojom je podržao najavljeno otkazivanje te manifestacije u Beogradu, patrijarh srpski Porfirije "samo produbio podele, kontroverze i sukobe". Odbacili su ocene da „grubo promovišu“ ono za šta se bore. „Mi… »
Vesti dana »
Neprijavljeni objekti će se smatrati državnom svojinom! Prijava za legalizaciju završena: Evo šta vas čeka ako niste ispoštovali rok
Blic pre 39 minutajoš 33 povezane
Saobraćajci od danas intenzivno kontrolišu određene vrste prekršaja
Moj Novi Sad pre 43 minutajoš 22 povezane
Karan pobednik izbora u Republici Srpskoj: Da li su i rezultati opštih izbora u oktobru predvidljivi?
Euronews pre 1 satjoš 18 povezanih