Повезане вести

"Он је мене варао, али сам и ја њега исто!" Шок преписка осванула на мрежама - Стефан Карић објавио све! (видео)

"Он је мене варао, али сам и ја њега исто!" Шок преписка осванула на мрежама - Стефан Карић објавио све! (видео)

Мондо 06.09.2022
Стефан Карић поделио преписку на свом Инстаграму и збунио све. Стефан Карић поделио преписку на свом Инстаграму и збунио све. Стефан Карић недавно је приликом гостовања у емисији "Задруга народ пита" открио да су он и мисица… »
Он је мене варао, а и ја њега исто Стефан Карић јавно објавио гласовне поруке и направио хаос на мрежама (видео)

Он је мене варао, а и ја њега исто Стефан Карић јавно објавио гласовне поруке и направио хаос на мрежама (видео)

Ало 06.09.2022
Доста се спекулисало о раскиду Јоване и Стефана. Доста се спекулисало о разлозима раскида Јоване Љубисављевић и Стефана Карића, а његова најновија објава додатно је погрејала сумње. Наиме, он је на свом Инстаграму објавио… »
"Он је мене варао, али и ја сам њега исто" Стефан Карић објавио снимак гласовних порука, одмах сви умешали бившу јовану…

"Он је мене варао, али и ја сам њега исто" Стефан Карић објавио снимак гласовних порука, одмах сви умешали бившу јовану…

Курир 06.09.2022
Стефан Карић, некадашњи учесник "Задруге", поделио је на друштвеним мрежама гласовне поруке о којима се нашироко прича. Наиме, на Инстаграм сторију Стефана Карића осванула је објава у којој се наводно пронашао, па је осетио… »

Вести дана »