Повезане вести

Хачанов: Разумем Кирјоса, није лако изгубити овакав меч

Хачанов: Разумем Кирјоса, није лако изгубити овакав меч

Еуроневс 07.09.2022
Руски тенисер Карен Хачанов изјавио је да саосећа са болом Аустралијанца Ника Кирјоса после меча четвртфинала Ју-Ес опена, преносе амерички медији. Хачанов је рано јутрос после велике борбе у пет сетова победио Кирјоса 7:5, 4:6… »
Осећам се као го#но: Само се слемови памте, баш ме брига колико сам напредовао!

Осећам се као го#но: Само се слемови памте, баш ме брига колико сам напредовао!

Хот спорт 07.09.2022
Ник Кирјос није успео да се пласира у своје друго узастопно Грен слем полуфинале јер је надигран од сстране Карена Хачанова након пет сетова игре, и скоро четири сата тениса. Резултат по сетовима износио је 7:5, 4:6, 7:5, 6:7… »
Топла руска емпатија: Ник Кирјос дивљао и ломио рекете, па добио искрену подршку Хачанова

Топла руска емпатија: Ник Кирјос дивљао и ломио рекете, па добио искрену подршку Хачанова

Вечерње новости 07.09.2022
РУСКИ тенисер Карен Хачанов изјавио је да саосећа са болом Аустралијанца Ника Кирјоса после меча четвртфинала Ју-Ес опена, преносе амерички медији. Тањуг/АП Хачанов је рано јутрос после велике борбе у пет сетова победио Кирјоса… »
Кирјос: Ово је разарајуће, сви турнири сем гренд слемова су губљење времена

Кирјос: Ово је разарајуће, сви турнири сем гренд слемова су губљење времена

Нова 07.09.2022
Видно незадовољни Ник након испадања са УС Опена Ник Кирјос је избацио Данила Медведева на УС Опену, али је непремостива препрека овог пута за њега био други Рус – Карен Хачанов. Након испадања Медведева и Рафаела Надала… »
Кирјос: Људи те памте ако освојиш гренд слем, остали турнири су губљење времена

Кирјос: Људи те памте ако освојиш гренд слем, остали турнири су губљење времена

Политика 07.09.2022
ЊУЈОРК – Аустралијски тенисер Ник Кирјос признао је да је тешко поднео пораз од Руса Карена Хачанова у четвртфиналу Ју-Ес опена. Хачанов је после велике борбе славио 7:5, 4:6, 7:5, 6:7 (3:7), 6:4. „За мене је било или да освојим… »
Јабука у грлу: Тријумф каријере, неочекивани пропуст УС Опена и нови поредак

Јабука у грлу: Тријумф каријере, неочекивани пропуст УС Опена и нови поредак

Нова 07.09.2022
Још један баш, баш луди дан на УС Опену, ако смо нешто научили од почетка турнира је да никада никога не отписујемо. Овог пута је јабука застала у грлу Ника Кирјоса. И то таман у тренутку када је деловало да би могао да дође до… »
Хачанов: Знао сам да ће бити тако, проживео сам с Рафом већ

Хачанов: Знао сам да ће бити тако, проживео сам с Рафом већ

Спорт клуб 07.09.2022
Руски тенисер Карен Хачанов поносан је на своје издање у победи над Ником Кирјосом у четвртфиналу УС опена. Хачанов је славио са 7:5, 4:6, 7:5, 6:7 (3-7), 6:4 после три часа и 41 минута игре за своје прво гренд слем полуфинале… »
Руд: Освајали су и Надал и Тим, комфорно ми је с татом

Руд: Освајали су и Надал и Тим, комфорно ми је с татом

Спорт клуб 07.09.2022
Норвешки тенисер Каспер Руд поносан је на себе после победе над Матеом Беретинијем 6:1, 6:4, 7:6 и пласмана у полуфинале УС опена. „Помало сам изненађен што сам дошао до полуфинала овде, али унапредио сам своју игру на бетону у… »
Каролин Гарсија у полуфиналу УС Опена: За финале против Унс Џамбер

Каролин Гарсија у полуфиналу УС Опена: За финале против Унс Џамбер

Еуроневс 07.09.2022
Француска тенисерка Каролин Гарсија пласирала се у полуфинале УС Опена, пошто је ноћас у четвртфиналу у Њујорку била боља од Американке Коко Гоф 6:3, 6:4. Меч је трајао скоро 100 минута. Францускиња ће у полуфиналу играти са… »
Испала Коко Гоф: Каролин Гарсија у полуфиналу Ју-Ес опена

Испала Коко Гоф: Каролин Гарсија у полуфиналу Ју-Ес опена

Вечерње новости 07.09.2022
ФРАНЦУСКА тенисерка Каролин Гарсија пласирала се у полуфинале Ју-Ес опена, пошто је ноћас у четвртфиналу у Њујорку била боља од Американке Коко Гоф 6:3, 6:4. ФОТО: Тањуг/АП Меч је трајао скоро 100 минута. Францускиња ће у… »
УС опен - Гарсија у полуфиналу

УС опен - Гарсија у полуфиналу

Спортске.нет 07.09.2022
Каролин Гарсија пласирала се у полуфинале УС опена пошто је ноћас победила Коко Гоф. Францускиња Каролин Гарсија славила је против Американке Коко Гоф са 6:3, 6:4 и пласирала се у своје прво гренд слем полуфинале. Гарсија је… »
Гарсија као олуја, срушила и Гоф

Гарсија као олуја, срушила и Гоф

Спорт клуб 07.09.2022
Француска тенисерка Каролин Гарсија наставила је са фантастичном формом ове године и пласирала се у полуфинале УС опена победом над домаћом надом Коко Гоф са 6:3, 6:4. Тако је Францускиња продужила низ победа на 13, почев од… »

Вести дана »