Povezane vesti
Stefanović: Film o Svetoj Petki je nešto potpuno drugačije
Dnevnik 07.09.2022
BEOGRAD: Gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bila je glumica Milica Stefanović koja je govorila o svojoj ulozi u filmu "Sveta Petka - Krst u pustinji", čije bioskopsko prikazivanje počinje 8. septembra. Stefanović je govoreći o svojim… »
Milena Predić: Godinama me niko nije zvao ni na kasting
Nova 07.09.2022
Reditelj Hadži-Aleksandar Đurović je, kako mi je rekao, zapamtio moje lice još od filma "Sveti Georgije ubiva aždahu" čija je premijera bila pre 13. godina. To je bila moja debitantska uloga koja mi je donela mnogo dobre kritike, ali posle toga godinama… »
Patrijarh na premijeri filma o svetoj petki: "Preporučujem ovaj film"
Večernje novosti 06.09.2022
U PREPUNOJ sali "MTS dvorane" sinoć je održana premijera filma "Sveta Petka - Krst u pustinji", reditelja Hadži Aleksandra Đurovića, a po romanu "Petkana" LJiljane Habjanović Đurović. FOTO: N. Skenderija Ulogu svetiteljke tumači Milena Predić, a u filmu… »
Vesti dana »
Sklonjen plakat SNS-a sa zgrade u Beogradu, nakon protesta zbog ugrožavanja staništa retkih ptica
Slobodna Evropa pre 1 danjoš 89 povezanih
Emocija! Novak Đoković je zato GOAT, ispao sa RG, ali se javio Zaku i poručio: "Tvoj tata te gleda s neba..."
Telegraf pre 5 satijoš 48 povezanih
Hrvatska voditeljka ukrala šou na FNC u Beogradu, obukla haljinu koja sve pokazuje, sećamo se one situacije
Telegraf pre 1 danjoš 27 povezanih
Šok za ceo svet, Arsenal poveo u finalu LŠ, Nemac iz nemogućeg ugla prevario Rusa
Telegraf pre 1 danjoš 102 povezane