Повезане вести

Срамно: Претили да ће сећи руке због 3 прста, Теодору (14) оставили на граници

Срамно: Претили да ће сећи руке због 3 прста, Теодору (14) оставили на граници

Нова 07.09.2022
Вероватно се никада раније није оволико причао о женској пионирској репрезентацији Босне и Херцеговине, али вероватно ни никада раније није било оволико скандала. Како преноси „Глас Српске“ Милица Боснић и Теодора Гвозден из… »
"Док сам ја овде нећете дизати три прста!" Невиђен скандал у репрезентацији БиХ, било забрањено и да се прекрсте!?

"Док сам ја овде нећете дизати три прста!" Невиђен скандал у репрезентацији БиХ, било забрањено и да се прекрсте!?

Мондо 07.09.2022
Огроман скандал потреса женску пионирску репрезентацију БиХ. Огроман скандал потреса женску пионирску репрезентацију БиХ. Женску пионирску кошаркашку репрезентацију БиХ потреса скандал! Према писању "Гласа Српске", играчице… »
"Док сам ја ту, нећете дизати три прста - одсећи ћу вам руку" Скандал у кошаркашкој репрезентацији Босне и Херцеговине

"Док сам ја ту, нећете дизати три прста - одсећи ћу вам руку" Скандал у кошаркашкој репрезентацији Босне и Херцеговине

Вечерње новости 07.09.2022
СКАНДАЛ у женској пионирској кошаркашкој селекцији БиХ. Репрезентативке из Републике Српске, две 14-годишњакиње, Милица Боснић и Теодора Гвозден из бањалучких клубова Млади Крајишник, односно Феникс, биле су изложене мобингу… »

Вести дана »