Povezane vesti

Sramno: Pretili da će seći ruke zbog 3 prsta, Teodoru (14) ostavili na granici

Sramno: Pretili da će seći ruke zbog 3 prsta, Teodoru (14) ostavili na granici

Nova 07.09.2022
Verovatno se nikada ranije nije ovoliko pričao o ženskoj pionirskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine, ali verovatno ni nikada ranije nije bilo ovoliko skandala. Kako prenosi „Glas Srpske“ Milica Bosnić i Teodora Gvozden iz banjalkučkih klubova Mladi… »
"Dok sam ja ovde nećete dizati tri prsta!" Neviđen skandal u reprezentaciji BiH, bilo zabranjeno i da se prekrste!?

"Dok sam ja ovde nećete dizati tri prsta!" Neviđen skandal u reprezentaciji BiH, bilo zabranjeno i da se prekrste!?

Mondo 07.09.2022
Ogroman skandal potresa žensku pionirsku reprezentaciju BiH. Ogroman skandal potresa žensku pionirsku reprezentaciju BiH. Žensku pionirsku košarkašku reprezentaciju BiH potresa skandal! Prema pisanju "Glasa Srpske", igračice banjalučkih klubova Mladi… »
"Dok sam ja tu, nećete dizati tri prsta - odseći ću vam ruku" Skandal u košarkaškoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine

"Dok sam ja tu, nećete dizati tri prsta - odseći ću vam ruku" Skandal u košarkaškoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine

Večernje novosti 07.09.2022
SKANDAL u ženskoj pionirskoj košarkaškoj selekciji BiH. Reprezentativke iz Republike Srpske, dve 14-godišnjakinje, Milica Bosnić i Teodora Gvozden iz banjalučkih klubova Mladi Krajišnik, odnosno Feniks, bile su izložene mobingu na nacionalnoj osnovi… »

Vesti dana »