Povezane vesti
Konačno moj Batistuta! Zorici Marković se ostvario životni san: U zagrljaju s legendom fudbala, evo kako ga je nahvatala
Mondo 07.09.2022
Zorica Marković je potegla svoje veze i došla na mesto na kojem je bio Batistuta, a nakon susreta s fudbalerom ne krije koliko je oduševljena. Zorica Marković je potegla svoje veze i došla na mesto na kojem je bio Batistuta, a nakon susreta s fudbalerom… »
Zorica Marković u zagrljaju Batistute (FOTO)
Nova 07.09.2022
Pevačica narodne muzike Zorica Marković ostvarila je svoj san - upoznala je svog omiljenog fudbalera Gabrijela Batistutu, i to u Beogradu. Njegov rad prati više od dve decenije, a posebno ga ceni zbog jedne stvari. „Spominjem ga dvadeset godina, zbog… »
Zorica Marković u zagrljaju batistute: Bolji smo par od Nade Topčagić i Ibrahimovića! Poljubila sam ga, na vratu nosi moj…
Kurir 07.09.2022
Legendarna pevačica narodne muzike Zorica Marković ostvarila je svoj davnašnji san - upoznala je svog omiljenog fudbalera Gabrijela Batistutu, i to u Beogradu. Njegov rad prati više od dve decenije, a posebno ga ceni zbog jedne stvari. - Spominjem ga… »
Vesti dana »

Darko Glišić imao moždani udar, u teškom je stanju: Predsednik Vučić stigao u bolnicu
Blic pre 20 minutajoš 37 povezanih

Detalji požara u Batajnici Goreo objekat u blizini vrtića ( foto video)
Alo pre 1 satjoš 22 povezane

Zvezda bez još jednog važnog igrača u Poljskoj? Milojević ima spremnu zamenu
Mondo pre 40 minutajoš 19 povezanih