Povezane vesti

Konačno moj Batistuta! Zorici Marković se ostvario životni san: U zagrljaju s legendom fudbala, evo kako ga je nahvatala

Konačno moj Batistuta! Zorici Marković se ostvario životni san: U zagrljaju s legendom fudbala, evo kako ga je nahvatala

Mondo 07.09.2022
Zorica Marković je potegla svoje veze i došla na mesto na kojem je bio Batistuta, a nakon susreta s fudbalerom ne krije koliko je oduševljena. Zorica Marković je potegla svoje veze i došla na mesto na kojem je bio Batistuta, a nakon susreta s… »
Zorica Marković u zagrljaju Batistute (FOTO)

Zorica Marković u zagrljaju Batistute (FOTO)

Nova 07.09.2022
Pevačica narodne muzike Zorica Marković ostvarila je svoj san - upoznala je svog omiljenog fudbalera Gabrijela Batistutu, i to u Beogradu. Njegov rad prati više od dve decenije, a posebno ga ceni zbog jedne stvari. „Spominjem ga dvadeset godina, zbog… »
Zorica Marković u zagrljaju batistute: Bolji smo par od Nade Topčagić i Ibrahimovića! Poljubila sam ga, na vratu nosi moj…

Zorica Marković u zagrljaju batistute: Bolji smo par od Nade Topčagić i Ibrahimovića! Poljubila sam ga, na vratu nosi moj…

Kurir 07.09.2022
Legendarna pevačica narodne muzike Zorica Marković ostvarila je svoj davnašnji san - upoznala je svog omiljenog fudbalera Gabrijela Batistutu, i to u Beogradu. Njegov rad prati više od dve decenije, a posebno ga ceni zbog jedne stvari. - Spominjem ga… »

Vesti dana »