Повезане вести
Вучић: Следи нам хладна зима, а следећа ће бити поларна за целу Европу
Бета видео 07.09.2022
БЕОГРАД - ``Ова зима ће за све нас бити веома хладна, а мислим да ће следећа бити поларна за целу Европу, јер ми се чини да нико не жели решење и плашим се да сви ишчекују пораз друге стране, а не компромис. Ако мислите да ћете… »
Вучић: Очекује нас хладна, а потом и поларна зима
ИндексОнлине 07.09.2022
БЕОГРАД – Ова зима ће за све нас бити веома хладна, а ако сте пажљиво слушали председника Русије Владимира Путина, следећа ће бити поларна за целу Европу, истакао је данас председник Србије Александар Вучић. Вучић је на… »
„Ова зима хладна, а следец́а поларна“: Вучиц́ о Путиновим порукама из Владивостока
Спутник 07.09.2022
Председник Србије Александар Вучиц́ рекао је да ц́е ова зима за све нас бити веома хладна, а да ц́е следец́а бити, како је рекао поларна. „Ова зима ц́е бити веома хладна, а ако сте пажљиво слушали, следец́а зима ц́е бити поларна… »
Вучић о путиновој изјави да следи катастрофа: Ова зима ће бити веома хладна, а следећа поларна за целу Европу
Србија данас 07.09.2022
Председник Србије Александар Вучић одговарао је на питања новинара након састанка са турским колегом Реџепом Тајипом Ердоганом. На питање новинарке, Вучић је прокоментарисао изјаву руског шефа државе, Владимира Путина, да… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана