Povezane vesti
Na otvaranju srpsko-ruskog sajma nikog iz Vlade, a na bini predsednica Zavetnika
N1 Info 07.09.2022
"Nikada nisam rekao da Rusija predlaže otvaranje svoje vojne baze u Srbiji", kaže ruski ambasador Aleksandar Bocan Harčenko. On je na otvaranju rusko-srpskog privrednog sajma, kome inače nije prisustvovao nijedan član Vlade Srbije, istakao da su… »
Ambasador Rusije tvrdi da nije traženo otvaranje ruske vojne baze u Srbiji
Slobodna Evropa 07.09.2022
Aleksandar Bocan-Harčenko, ambasador Ruske Federacije u Srbiji, izjavio je da Rusija nije zahtevala otvaranje ruske vojne baze u Srbiji. On je tako demantovao spekulacije pojedinih ruskih i srpskih medija da je nedavno to bio jedan od zahteva Moskve… »
Ambasador otkriva da li će Rusija otvoriti vojnu bazu u Srbiji
Nova 07.09.2022
Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je danas da Rusija nema nikakvih zahteva za otvaranje vojne baze u Srbiji, niti je srpska strana to tražila. „Nisam ja nikada govorio da takav predlog od Rusije postoji. Jednom sam odgovarao… »
Bocan-Harčenko: Nikada nisam rekao da Rusija predlaže vojnu bazu u Srbiji
N1 Info 07.09.2022
Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je da nikada nije rekao da Rusija predlaže otvaranje svoje vojne baze u Srbiji. „Nikada nisam govorio da takav predlog od Rusije postoji. Jedanput sam odgovarao na pitanje da li uopšte takva… »
Aleksandar Bocan Harčenko: Rusija nema zahteva za vojnom bazom, niti je Srbija traži
Telegraf 07.09.2022
Ambasador je naglasio da je po tom pitanju i predsednik Aleksandar Vučić pre nekoliko dana dao vrlo jasnu izjavu. Ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Bocan Harčenko izjavio je danas da Rusija nema nikakvih zahteva za otvaranje vojne baze u… »
Bocan-Harčenko: Rusija nema zahteva za vojnom bazom, niti je Srbija traži
Sputnik 07.09.2022
Ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je danas da Rusija nema nikakvih zahteva za otvaranje vojne baze u Srbiji, niti je srpska strana to tražila. „Nisam ja nikada govorio da takav predlog od Rusije postoji niti sam… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 4 satijoš 1 povezana