Повезане вести
На отварању српско-руског сајма никог из Владе, а на бини председница Заветника
Н1 Инфо 07.09.2022
"Никада нисам рекао да Русија предлаже отварање своје војне базе у Србији", каже руски амбасадор Александар Боцан Харченко. Он је на отварању руско-српског привредног сајма, коме иначе није присуствовао ниједан члан Владе… »
Амбасадор Русије тврди да није тражено отварање руске војне базе у Србији
Слободна Европа 07.09.2022
Александар Боцан-Харченко, амбасадор Руске Федерације у Србији, изјавио је да Русија није захтевала отварање руске војне базе у Србији. Он је тако демантовао спекулације појединих руских и српских медија да је недавно то био… »
Амбасадор открива да ли ће Русија отворити војну базу у Србији
Нова 07.09.2022
Амбасадор Русије у Србији Александар Боцан-Харченко изјавио је данас да Русија нема никаквих захтева за отварање војне базе у Србији, нити је српска страна то тражила. „Нисам ја никада говорио да такав предлог од Русије постоји… »
Боцан-Харченко: Никада нисам рекао да Русија предлаже војну базу у Србији
Н1 Инфо 07.09.2022
Амбасадор Русије у Србији Александар Боцан-Харченко изјавио је да никада није рекао да Русија предлаже отварање своје војне базе у Србији. „Никада нисам говорио да такав предлог од Русије постоји. Једанпут сам одговарао на… »
Александар Боцан Харченко: Русија нема захтева за војном базом, нити је Србија тражи
Телеграф 07.09.2022
Амбасадор је нагласио да је по том питању и председник Александар Вучић пре неколико дана дао врло јасну изјаву. Амбасадор Руске Федерације у Србији Александар Боцан Харченко изјавио је данас да Русија нема никаквих захтева за… »
Боцан-Харченко: Русија нема захтева за војном базом, нити је Србија тражи
Спутник 07.09.2022
Амбасадор Руске Федерације у Србији Александар Боцан-Харченко изјавио је данас да Русија нема никаквих захтева за отварање војне базе у Србији, нити је српска страна то тражила. „Нисам ја никада говорио да такав предлог од… »
Вести дана »

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Дњепар под руским ударом - погођена стамбена зграда; Москва демантује оптужбе из Талина о нарушавању ваздушног простора
РТВ пре 8 минутајош 12 повезаних

Велика војна парада „Снага јединства“ у Београду — шта ц́е бити приказано
Спутник пре 48 минутајош 9 повезаних

Након свежег јутра очекује нас врео дан Температуре и до 31 степен
Дневник пре 43 минутајош 8 повезаних