Povezane vesti
Na otvaranju srpsko-ruskog sajma nikog iz Vlade, a na bini predsednica Zavetnika
N1 Info 07.09.2022
"Nikada nisam rekao da Rusija predlaže otvaranje svoje vojne baze u Srbiji", kaže ruski ambasador Aleksandar Bocan Harčenko. On je na otvaranju rusko-srpskog privrednog sajma, kome inače nije prisustvovao nijedan član Vlade Srbije, istakao da su poslovne… »
Ambasador Rusije tvrdi da nije traženo otvaranje ruske vojne baze u Srbiji
Slobodna Evropa 07.09.2022
Aleksandar Bocan-Harčenko, ambasador Ruske Federacije u Srbiji, izjavio je da Rusija nije zahtevala otvaranje ruske vojne baze u Srbiji. On je tako demantovao spekulacije pojedinih ruskih i srpskih medija da je nedavno to bio jedan od zahteva Moskve… »
Ambasador otkriva da li će Rusija otvoriti vojnu bazu u Srbiji
Nova 07.09.2022
Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je danas da Rusija nema nikakvih zahteva za otvaranje vojne baze u Srbiji, niti je srpska strana to tražila. „Nisam ja nikada govorio da takav predlog od Rusije postoji. Jednom sam odgovarao na… »
Bocan-Harčenko: Nikada nisam rekao da Rusija predlaže vojnu bazu u Srbiji
N1 Info 07.09.2022
Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je da nikada nije rekao da Rusija predlaže otvaranje svoje vojne baze u Srbiji. „Nikada nisam govorio da takav predlog od Rusije postoji. Jedanput sam odgovarao na pitanje da li uopšte takva… »
Aleksandar Bocan Harčenko: Rusija nema zahteva za vojnom bazom, niti je Srbija traži
Telegraf 07.09.2022
Ambasador je naglasio da je po tom pitanju i predsednik Aleksandar Vučić pre nekoliko dana dao vrlo jasnu izjavu. Ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Bocan Harčenko izjavio je danas da Rusija nema nikakvih zahteva za otvaranje vojne baze u… »
Bocan-Harčenko: Rusija nema zahteva za vojnom bazom, niti je Srbija traži
Sputnik 07.09.2022
Ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je danas da Rusija nema nikakvih zahteva za otvaranje vojne baze u Srbiji, niti je srpska strana to tražila. „Nisam ja nikada govorio da takav predlog od Rusije postoji niti sam rekao… »
Vesti dana »
Zelenski odgovorio Trampu na temu izbora u Ukrajini: Spreman sam! Uskoro šaljemo revidirani dokument Americi, od Rusije zavisi
Kurir pre 56 minutajoš 30 povezanih
Vučić o sudbini NIS-a: Moguće tri opcije za rešenje sankcija, krajnji rok 15. januar
Serbian News Media pre 1 satjoš 26 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 32 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih