Povezane vesti
Nurkić posle ispadanja: "Pitanje je da li nas FIBA želi u vrhu"
Sportske.net 07.09.2022
Reprezentacija BiH je morala da spakuje kofere po završetku poslednje utakmice grupne faze i poraza od reprezentacije Litvanije u direktnom duelu za plasman u osminu finala. "Čestitam Litvaniji, žao mi je, mislim da smo zaslužili više. Neću pričati o… »
Da li FIBA želi BiH u drugom krugu? Jusuf Nurkić očekivao "više poštovanja"
Mondo 07.09.2022
Najbolji košarkaš Bosne i Hercegovine objasnio šta ga tišti posle eliminacije sa Eurobasketa porazom protiv Litvanije. Najbolji košarkaš Bosne i Hercegovine objasnio šta ga tišti posle eliminacije sa Eurobasketa porazom protiv Litvanije. Reprezentacija… »
Da li FIBA želi Bosnu u drugom krugu? Jusuf Nurkić besan na suđenje: Nije sve do sportske sreće, ima i do kriterijuma!
Kurir 07.09.2022
Košarkaši Bosne i Hercegovine porazom od Litvanije završili su takmičenje na Evrobasketu u Pragu. BiH je porazom od Litvanije ispala iz "grupe" smrti", uprkos skoru 2-3 i odličnim izdanjima protiv favorizovanih rivala. Sjajni centar Bosne Jusuf Nurkić… »
Vesti dana »
Rat, pregovori i Elvis: Tramp u Memfisu dok svet čeka dogovor sa Iranom
Euronews pre 32 minutajoš 41 povezana
Vremenska prognoza za Srbiju: prolećni dani do četvrtka, zatim nagla promena i povratak zime
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 44 povezane
Oglasio se Stanivuković nakon puštanja iz pritvora! Ovo su njegove prve reči na slobodi (foto)
Kurir pre 23 minutajoš 27 povezanih
"Nisam mogla da se vratim" Čuvena pevačica za vreme bombardovanja nije bila u Srbiji: "Pevala sam Vidovdan"
Telegraf pre 32 minutajoš 103 povezane