Povezane vesti
NIN o suđenju Hrkalović: Policiju ne zanima ko su ministar, glavni šef i Andrej
Nova 08.09.2022
Na suđenju nekadašnjoj državnoj sekretarki MUP-a Dijani Hrkalović izveden je kao dokaz izveštaj policije o komunikaciji tada glavnog koordinatora Žandarmerije Nenada Vučkovića sa Veljkom Belivukom, piše NIN. U tom izveštaju, policija je u komunikaciji… »
NIN: Policija se nije bavila otkrivanjem ko je „ministar“, „Nebojša“, a ko „glavni šef“, zatim koga zovu „šef“ i ko je „Andrej“…
Danas 07.09.2022
Na suđenju nekadašnjoj državnoj sekretarki MUP-a Dijani Hrkalović izveden je kao dokaz izveštaj policije o komunikaciji tada glavnog koordinatora Žandarmerije Nenada Vučkovića sa Veljkom Belivukom, piše NIN. U tom izveštaju, policija je u komunikaciji… »
Vesti dana »

Sofi zauzela treće mesto Poletela Mateji u zagrljaj i dobila iznenađenje
Alo pre 1 satjoš 36 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 3 satajoš 13 povezanih

Odlučen pobednike Elite 8: Napeto pred sam kraj za nagradu od 100.000 evra, evo ko je izdominirao
Mondo pre 5 minutajoš 8 povezanih

Vremenska prognoza za 20 jul: Sunčano, sa temperaturom do 36 stepeni, popodne mogući pljuskovi
Mondo pre 2 satajoš 6 povezanih

Na današnji dan: Rođen vojvoda Mišić, Nil Armstrong sleteo na Mesec, Emirati lansirali sondu na Mars
Radio 021 pre 16 minutajoš 3 povezane