Povezane vesti

Dončićeva majka: Hoće da ga iskoriste, neće me pokolebati

Dončićeva majka: Hoće da ga iskoriste, neće me pokolebati

Sport klub 08.09.2022
"Sve što je napisano u medijima dolazi od ljudi koji su Luku okruživali poslednje dve godine i žele potpunu kontrolu nad njegovim životom i karijerom. Ne želim da perem prljav veš u javnosti, pogotovo u vreme kada Luku treba da se sabere i fokusira… »
Oglasila se Dončićeva majka nakon što ju je sin tužio

Oglasila se Dončićeva majka nakon što ju je sin tužio

Politika 08.09.2022
LjUBLjANA – Majka slovenačkog košarkaša Luke Dončića, Mirjam Poterbin oglasila se povodom informacije da je sin tužio, jer želi da potpuno povrati kontrolu nad brendovima koji nose njegovo ime, i rekla da će uvek štititi svog naslednika i da ne… »
Dončićeva majka: Uvek ću štititi svog sina

Dončićeva majka: Uvek ću štititi svog sina

Euronews 08.09.2022
Majka slovenačkog košarkaša Luke Dončića, Mirjam Poterbin oglasila se povodom informacije da je sin tužio, jer želi da potpuno povrati kontrolu nad brendovima koji nose njegovo ime, i rekla da će uvek štititi svog naslednika i da ne želi da… »
Oglasila se majka luke dončića: Evo šta kaže o skandalu i tužbi sina

Oglasila se majka luke dončića: Evo šta kaže o skandalu i tužbi sina

Večernje novosti 08.09.2022
Veliku buru u javnosti izazvala je informacija da je slovenački košarkaš Luka Dončić presavio tabak i tužio rođenu majku. FOTO: Printskrin/mirjampotrebin instagram Kako su preneli američki mediji, Dončić je podneo zahtev Kancelariji za patente i… »
Oglasila se majka Luke Dončića zbog porodičnog rata i napala provokatore

Oglasila se majka Luke Dončića zbog porodičnog rata i napala provokatore

Nova 08.09.2022
Nastavlja se porodična drama koju pomno prati čitava planeta. Luka Dončić je podneo zahtev Kancelariji za patente i žigove SAD (USPTO) u kom stoji da želi da se poništi registracija zaštitnog znaka „Luka Dončić 7“ koji je u vlasništvu… »
Dončićeva majka se oglasila posle sinove tužbe! Luka traži kontrolu, Mirjam odgovara: Prete mi! A prljav veš...

Dončićeva majka se oglasila posle sinove tužbe! Luka traži kontrolu, Mirjam odgovara: Prete mi! A prljav veš...

Mondo 08.09.2022
Oglasila se majka Luke Dončića nakon što se u javnosti pojavila informacija o tužbi. Oglasila se majka Luke Dončića nakon što se u javnosti pojavila informacija o tužbi. Slovenački košarkaš Luka Dončić je u sporu sa rođenom majkom Mirjam… »

Vesti dana »