Повезане вести

Дончиц́ева мајка: Хоц́е да га искористе, нец́е ме поколебати

Дончиц́ева мајка: Хоц́е да га искористе, нец́е ме поколебати

Спорт клуб 08.09.2022
"Све што је написано у медијима долази од људи који су Луку окруживали последње две године и желе потпуну контролу над његовим животом и каријером. Не желим да перем прљав веш у јавности, поготово у време када Луку треба да… »
Огласила се Дончићева мајка након што ју је син тужио

Огласила се Дончићева мајка након што ју је син тужио

Политика 08.09.2022
ЉУБЉАНА – Мајка словеначког кошаркаша Луке Дончића, Мирјам Потербин огласила се поводом информације да је син тужио, јер жели да потпуно поврати контролу над брендовима који носе његово име, и рекла да ће увек штитити свог… »
Дончићева мајка: Увек ћу штитити свог сина

Дончићева мајка: Увек ћу штитити свог сина

Еуроневс 08.09.2022
Мајка словеначког кошаркаша Луке Дончића, Мирјам Потербин огласила се поводом информације да је син тужио, јер жели да потпуно поврати контролу над брендовима који носе његово име, и рекла да ће увек штитити свог наследника и да… »
Огласила се мајка луке дончића: Ево шта каже о скандалу и тужби сина

Огласила се мајка луке дончића: Ево шта каже о скандалу и тужби сина

Вечерње новости 08.09.2022
Велику буру у јавности изазвала је информација да је словеначки кошаркаш Лука Дончић пресавио табак и тужио рођену мајку. ФОТО: Принтскрин/мирјампотребин инстаграм Како су пренели амерички медији, Дончић је поднео захтев… »
Огласила се мајка Луке Дончића због породичног рата и напала провокаторе

Огласила се мајка Луке Дончића због породичног рата и напала провокаторе

Нова 08.09.2022
Наставља се породична драма коју помно прати читава планета. Лука Дончић је поднео захтев Канцеларији за патенте и жигове САД (УСПТО) у ком стоји да жели да се поништи регистрација заштитног знака „Лука Дончић 7“ који је у… »
Дончићева мајка се огласила после синове тужбе! Лука тражи контролу, Мирјам одговара: Прете ми! А прљав веш...

Дончићева мајка се огласила после синове тужбе! Лука тражи контролу, Мирјам одговара: Прете ми! А прљав веш...

Мондо 08.09.2022
Огласила се мајка Луке Дончића након што се у јавности појавила информација о тужби. Огласила се мајка Луке Дончића након што се у јавности појавила информација о тужби. Словеначки кошаркаш Лука Дончић је у спору са рођеном… »

Вести дана »