Povezane vesti
Deo Novog Sada bez vode zbog havarije
Radio 021 08.09.2022
Deo Novog Sada nema vode zbog havarije. NOVI SAD Bez vode će do 13 časova biti Ulica profesora Grčića i okolne ulice. U "Vodovodu" kažu da postoji mogućnost da tokom radova blokada bude produžena i proširena ukoliko za tim bude potrebe.… »
Zbog havarije bez vode ulice na Slanoj bari
Blic 08.09.2022
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica profesora Grčića i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Nekoliko ulica bez vode zbog havarije
Dnevnik 08.09.2022
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica profesora Grčića i okolne ulice u Gradu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, javljaju iz JKP Vodovod i… »
Deo Klise bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 08.09.2022
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica profesora Grčića i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Isključenja vode u Novom Sadu
RTV 08.09.2022
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti ulica profesora Grčića i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Rusi pristali da prodaju svoj deo u NIS-u! Ministarka Đedović Handanović prvi put o trećoj strani u pregovorima (video)
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih
Vlasotinčanin preko interneta prodavao kacige pa kupcu poslao bundevu i ciglu
Stav.life pre 35 minutajoš 26 povezanih
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Nova pre 2 satajoš 13 povezanih
Stanivuković o snimku sa Đajićem: „Droga je trebalo da bude podmetnuta meni“
Nedeljnik pre 40 minutajoš 26 povezanih
Tabaković: NBS dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a
NIN pre 20 minutajoš 37 povezanih