Повезане вести
Жао ми је што имам сина са њом, свиња, ма и да умре... Шокантне речи Ивана Маринковића, брутално оплео по Миљани и…
Ало 08.09.2022
Маринковић каже да му није жао што је његова бивша у лошем здравственом стању. Ријалити учесник Иван Маринковић каже да је Миљана Кулић требало да смрша, а не да иде на операцију смањења желуца, након које су јој се лекари… »

Добио сина с њом САД каже "не би ми било жао да умре": Језиво признање ријалити играча - "Изгледа као свиња!"
Мондо 08.09.2022
Иван Маринковић није бирао речи када је говорио о Миљани Кулић, бившој партнерки с којом је ступио у интимну везу у ријалитију Парови. Иван Маринковић није бирао речи када је говорио о Миљани Кулић, бившој партнерки с којом је… »

Више не личи на себе: Овако после операције и борбе за живот изгледа Миљана Кулић (фото)
Свет & Скандал 08.09.2022
Изглед Миљане Кулић изненадио је све који су је видели Ријалити учесница Миљана Кулић пре нешто више од месец дана имала је операцију смањивања желуца у Турској, после које су кренули њени бројни проблеми са здрављем. Како… »

Шок! Миљани Кулић успорен говор Задругарка у страху за сина, откривена дуго чувана тајна: Лечи се од своје 12. године
Блиц 07.09.2022
Миљана Кулић још увек се налази у Клиничком центру Србије где се опоравља од операције желуца коју је имала у Турској, а њено здравствено стање осцилира. Наиме, Миљана је наводно тражила преглед код психијатра због лошег… »

Вести дана »

БЛОГ УЖИВО Хиљаде студената и грађана корача ка Новом Саду: Познати детаљи великог скупа ВИДЕО, ФОТО
Нова пре 23 минутајош 28 повезаних

Патријарх сутра у Храму Светог Саве служи парастос страдалима на Железничкој станици у Новом Саду
НИН пре 38 минутајош 44 повезане

Нове цене горива у Србији: Евродизел 196 динара, бензин 180 динара до 7. новембра
Наслови.аи пре 48 минутајош 35 повезаних