Повезане вести

Опроштај михе од Болоње: „Људи из управе нису имали исто мишљење као и ја!“

Опроштај михе од Болоње: „Људи из управе нису имали исто мишљење као и ја!“

Хот спорт 08.09.2022
После три и по године на стадиону Ренато Далара, Синиша Михајловић више није тренер Болоње. Фудбалски клуб није баш најбоље отворио ову сезону, јер је у уводних пет кола узео исто толико бодова, чиме челници тог клуба нису… »
Михајловић након отказа: Не разумем одлуку Болоње о мојој смени

Михајловић након отказа: Не разумем одлуку Болоње о мојој смени

Данас 08.09.2022
Српски фудбалски тренер Синиша Михајловић изјавио је данас да „не разуме“ одлуку Болоње да га смени са места тренера након три и по године проведене у клубу. Михајловић је у уторак добио отказ у Болоњи, након лошег старта у… »
Михајловић се емотивним писмом опростио од Болоње

Михајловић се емотивним писмом опростио од Болоње

Дневник 08.09.2022
БОЛОЊА: Легендарни српски фудбалер Синиша Михајловић писмом се опростио од Болоње која га је отпустила са места тренера после лошег старта сезоне у Серији А. Михајловићево писмо објављено је у листу Газета дело спорт, а у… »
Михајловић се опростио од Болоње: Увек ћу бити део вас, остављам наследнику здраву групу играча

Михајловић се опростио од Болоње: Увек ћу бити део вас, остављам наследнику здраву групу играча

Еуроневс 08.09.2022
Синиша Михајловић обратио се јавности после отказа који је добио у Болоњи. Српски тренер провео је три и по година на клупи италијанског тима, а по окончању мандата обратио се клубу и навијачима. Његово писмо које је… »
Михајловић: Никада нисам био лицемер, ово је лоша одлука

Михајловић: Никада нисам био лицемер, ово је лоша одлука

Спорт клуб 08.09.2022
Српски жтренер Синиша Михајловић опростио се од навијача са стадиона "Ренато дел Ара" и тима Болоње врло емотивним писмом објављеним у листу "Газета дело Спорт". Михајловић се осврнуо на протекли период проведен у клубу… »
И даље сам Србин, а лицемер никад нисам био! Синиша Михајловић објавио писмо после отказа: Ја то не разумем!

И даље сам Србин, а лицемер никад нисам био! Синиша Михајловић објавио писмо после отказа: Ја то не разумем!

Мондо 08.09.2022
Синиша Михајловић се огласио први пут од када је Болоња одлучила да га смени. Синиша Михајловић се огласио први пут од када је Болоња одлучила да га смени. Српски тренер Синиша Михајловић добио је отказ ове недеље у Болоњи… »
Господски - Синиша се писмом опростио од Болоње

Господски - Синиша се писмом опростио од Болоње

Спортске.нет 08.09.2022
Синиша Михајловић пре неколико дана добио је отказ у Болоњи. Српски тренер провео је три и по године на клупи члана Серије А и за то време прошао најтеже животне ситуације из којих је изашао као победник. Није Михајловићу лако… »
Дирљива исповест Михајловића после отказа: Писмо о болници, тузи и лицемерју

Дирљива исповест Михајловића после отказа: Писмо о болници, тузи и лицемерју

Нова 08.09.2022
Одлучио је да се огласи емотивним писмом које се појавило у италијанским новинама. Синиша Михајловић је након три и по године напустио клупу Болоње јер је клуб одлучио да му уручи отказ након што је клуб освојио само три бода у… »

Вести дана »