Повезане вести
Нуркић тражио кривце за испадање са Евробаскета: Имате три Босанца, три Херцеговца и три…
Политика 08.09.2022
Кошаркашка репрезентација Босне и Херцеговине завршила је такмичење на Европском првенству у кошарци поразом од Литваније, а један од лидера тима Јусуф Нуркић за лош резултат окривио је Кошаркашки савез те земље, али и Фибу за… »
Разочарани нуркић: Спреман сам да преузмем функције председника Савеза, директора и управни одбор! (фото)
Хот спорт 08.09.2022
Кошаркашка репрезентација Босне и Херцеговине, јучерашњим поразон од Литваније, завршила је учешће на Евробаскету. Показала је селекција БиХ да може да се носи са најјачим репрезентацијама у Европи, тако што је прво у… »
Нуркић: Дајте мени да будем председник и нема проблема
Спорт клуб 08.09.2022
Јусуф Нуркић, центар кошаркашке репрезентације Босне и Херцеговине имао је само речи критике за оне који воде државу и Кошаркашки савез Босне и Херцеговине после пораза од Литваније и испадања са Евробаскета. “Код нас је увек… »
Четворица играча спавају у једном кревету! Јусуф Нуркић: У Савезу су 3 Босанца, 3 Херцеговца, 3... Немојте да почињемо!
Мондо 08.09.2022
Најбољи кошаркаш репрезентације Босне и Херцеговине после елиминације са Еуробаскета "отворио" душу о стању у тамошњој селекцији и Савезу. "Више сам изгубио него што сам добио, али покушао сам", рекао је пре одласка са… »
Вести дана »
Спајић одговорио Вучићу: Црна Гора ће бити у ЕУ 2028, ту чекамо остале
Данас пре 30 минутајош 14 повезаних
Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде синоћ у Београду
Нова пре 1 сатјош 12 повезаних