Повезане вести
Вучић за Џерузалем пост: Хрвати ме не воле, јер сам сведок нечега другачијег од онога што би они желели да покажу свету…
Данас 08.09.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је за израелски дневник „Џерузалем пост“ (Јерусалем пост) да га Хрвати не воле, јер је сведок нечега другачијег од онога што би они желели да покажу свету, подсећајући да су усташе… »
Вучић за Џерузалем пост: Нису ми дали да одем у Јасеновац, желе да избришу све што се догодило у Другом светском рату
Еуроневс 08.09.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је за израелски дневник "Џерузалем пост" (Јерусалем пост) да га Хрвати не воле, јер је сведок нечега другачијег од онога што би они желели да покажу свету, подсећајући да су усташе… »
"Убиле су га усташке снаге": Вучић за "Јерусалим пост" о прошлости своје породице: Бака је истерана са кућног прага, као…
Блиц 08.09.2022
Председник Србије Александар Вучић говорио је за "Јерусалим пост" , где је поделио своју личну причу о томе како је његов деда убијен током Холокауста, и додао да осећа као да је овај део историје скоро закопан и да се о њему… »
Вучић за израелске медије: Деда ми је убијен у Холокаусту
Нова 08.09.2022
Председник Србије Александар Вучић, рекао је за Џерусалем пост да је део историје, који се односи на страдање у Другом светском рату, "скоро закопан" и да се о њему не разговара довољно. Како наводи овај израелски медији… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана