Povezane vesti
Mislim da sam imao 12 godina! Đuričko otkrio da je ovo uradio još kao dete: Pušili smo travu, radili smo sve što je bilo…
Kurir 08.09.2022
Glumac Nikola Đuričko, koji je stekao popularnost u Holivudu ulogom u popularnoj seriji "Strainger things", gostovao je u podkastu svog kolege Berta Krajšera, gde je govorio na različite teme, a između ostalog otkrio je kako su protekli njegovo… »
Šok priznanje – Đuričko otkrio amerikancu veliku tajnu iz mladosti: Prvi put sam to uradio sa 12 godina, bilo je jeftino
Mondo 08.09.2022
Naš glumac koji je izgradio sjajnu karijeru u Holivudu zahvaljujući ulozi u popularnoj seriji "Stranger Things" otkrio je kako je izgledalo njegovo odrastanje u Srbiji i zašto nije bio kul tip u srednjoj školi. Naš glumac koji je izgradio sjajnu karijeru… »
Vesti dana »

Ekstremni toplotni talas u Srbiji sa temperaturama do 43 stepena i najavljenim osveženjem
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 59 povezanih

Aleksej Urusov novi predsednik, Dragutin Matanović prvi potpredsednik Odbora direktora NIS
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 22 povezane

Francuska najavljuje priznanje Palestine, SAD kritikuju, Velika Britanija podržava
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 14 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 196 dinara, benzin 177 dinara do 1. avgusta
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 29 povezanih

Na današnjoj sednici Skupštine Kosova i ambasadori SAD, Velike Britanije, Francuske, Nemačke…
Danas pre 31 minutajoš 11 povezanih