Povezane vesti
Mislim da sam imao 12 godina! Đuričko otkrio da je ovo uradio još kao dete: Pušili smo travu, radili smo sve što je bilo…
Kurir 08.09.2022
Glumac Nikola Đuričko, koji je stekao popularnost u Holivudu ulogom u popularnoj seriji "Strainger things", gostovao je u podkastu svog kolege Berta Krajšera, gde je govorio na različite teme, a između ostalog otkrio je kako su protekli njegovo… »
Šok priznanje – Đuričko otkrio amerikancu veliku tajnu iz mladosti: Prvi put sam to uradio sa 12 godina, bilo je jeftino
Mondo 08.09.2022
Naš glumac koji je izgradio sjajnu karijeru u Holivudu zahvaljujući ulozi u popularnoj seriji "Stranger Things" otkrio je kako je izgledalo njegovo odrastanje u Srbiji i zašto nije bio kul tip u srednjoj školi. Naš glumac koji je izgradio sjajnu karijeru… »
Vesti dana »
Napeto na području Vranja: Južna Morava se izlila na više mesta, evakuisano devet osoba, ima i dece
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih
Tri potencijalna partnera, Srbija nema pravo preče kupovine: Predsednik Vučić najavio nove informacije o situaciji sa NIS-om kroz 48 sati
Kurir pre 2 minutajoš 33 povezane
Sijarto: Mađarska traži obustavu finansijske pomoći EU Kijevu zbog korupcije - u Ukrajini postoji ratna mafija
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih
Šoškić o NIS-u: Kao društvo nismo sposobni da gazdujemo državnom imovinom
Radio 021 pre 1 satjoš 23 povezane