Повезане вести

Црногорци стрепе за светско првенство: "Ајкуле" у Сплиту изгубиле од ватерполиста Грчке, сада им није свеједно

Црногорци стрепе за светско првенство: "Ајкуле" у Сплиту изгубиле од ватерполиста Грчке, сада им није свеједно

Вечерње новости 08.09.2022
ЦРНОГОРЦИ данас нису успели да изваде карту за СП идуће године у Фукуоки. "Ајкуле" су у разигравању за пласман од 5. до 8. места изгубиле од Грчке са 14:12 (1:2, 2:3, 6:2, 5:5). Пулени Владимира Гојковића последњу шансу имаће у… »
Ватерполисти Француске на светском првенству: Триколори на Европском првенству у Сплиту савладали Грузију теже него што су…

Ватерполисти Француске на светском првенству: Триколори на Европском првенству у Сплиту савладали Грузију теже него што су…

Вечерње новости 08.09.2022
ПОДВИГ "галских петлова". Ватерполисти Француске пласирали су се на СП идуће године у Фукуоки, пошто су у разигравању за пласман од 5. до 8. места савладали Грузију са 7:5 (1:1, 2:1, 2:1, 2:2). Изабраници Дејана Станојевића ће у… »
ЕП: Француска на СП, Црна Гора или Грузија?

ЕП: Француска на СП, Црна Гора или Грузија?

Спорт клуб 08.09.2022
Ватерполисти Француске успели су у разигравању од петог до осмог места на Европском првенству, да победе Грузију са 7:5 (1:1, 2:1, 2:1, 2:2), па су обезбедили место на Светском првенству које ће се наредне године играти у… »
Грчка казнила промашаје Црне Горе, још једна шанса за СП

Грчка казнила промашаје Црне Горе, још једна шанса за СП

Спорт клуб 08.09.2022
Ватерполо репрезентација Црне Горе поражена је од Грчке са 14:12 (1:2, 2:3, 6:2, 5:5), па ће се борити за седмо место на Европском првенству, а на талону ће бити место на Светском првенству које се наредне године игра у Фукуоки… »
ВИДЕО Савић изненадио све: Агонија завршена, одлука да Мандић не игра није моја

ВИДЕО Савић изненадио све: Агонија завршена, одлука да Мандић не игра није моја

Нова 08.09.2022
Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић изјавио је да је "агонија завршена" и да би требало "да се види како даље у будућности". Србија је заузела девето месту на Европском првенству у Сплиту, победивши убедљиво… »
Ја правим тим, а то са мандићем није моја одлука! Савић после деветог места "делфина": Хвала Богу да је завршена агонија

Ја правим тим, а то са мандићем није моја одлука! Савић после деветог места "делфина": Хвала Богу да је завршена агонија

Мондо 08.09.2022
Ватерполо репрезентација Србије навикла нас је на медаље и успехе, али са ЕП у Сплиту се враћају разочарани. Ватерполо репрезентација Србије навикла нас је на медаље и успехе, али са ЕП у Сплиту се враћају разочарани. Ватерполо… »
Савић: Мандић? Тим правим ја, али то није била моја одлука

Н1 Инфо 08.09.2022
Селектор српских ватерполиста Дејан Савић рекао је после освајања деветог места на Европском првенству у Сплиту да му је драго да се та "агонија" завршила, а на питање да прокоментарише одсуство Душана Мандића са утакмице са… »
Савић: Агонија завршена, одлука да Мандић не игра није моја

Савић: Агонија завршена, одлука да Мандић не игра није моја

Спортски журнал 08.09.2022
Србија је заузела девето месту на Европском првенству у Сплиту, победивши данас убедљиво Румунију са 17:1. Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић изјавио је да је "агонија завршена" и да би требало "да се види како… »
Србија демолирала немоћну Румунију, „делфини“ девети у Европи

Србија демолирала немоћну Румунију, „делфини“ девети у Европи

Нова 08.09.2022
Ватерполисти Србије освојили су девето место на Европском првенству у Сплиту, пошто су убедљиво савладали селекцију Румуније са 17:1 (6:1, 3:0, 4:0, 4:0). Србију су до победе предводили Василије Мартиновић и Радомир Драшовић са… »
Србија убедљиво победила Румунију и заузела девето место на ЕП

Србија убедљиво победила Румунију и заузела девето место на ЕП

Радио сто плус 08.09.2022
Ветрполисти Србије освојили су данас девето место на Европском првенству у Сплиту, пошто су убедљиво савладали селекцију Румуније са 17:1 (6:1, 3:0, 4:0, 4:0). Србију су до победе предводили Василије Мартиновић и Радомир… »

Спорт клуб 08.09.2022
Селектор српских ватерполиста Дејан Савић рекао је после освајања деветог места на Европском првенству у Сплиту да му је драго да се та "агонија" завршила, а на питање да прокоментарише одсуство Душана Мандића са утакмице са… »

Вести дана »