Povezane vesti
Fajon: Apsurdna izjava Vučića da smo narušili teritorijalni integritet Srbije
Al Jazeera 08.09.2022
Šefica diplomatije Slovenije istakla kako Ljubljana ima dobre odnose sa Beogradom, ali i kako ‘smo navikli da od Srbije čujemo takve izjave’. Ministarica vanjskih poslova Slovenije Tanja Fajon nazvala je u četvrtak apsurdnom i nesretnom izjavu… »
Novi magazin 08.09.2022
Ministarka spoljnih poslova Slovenije Tanja Fajon nazvala je danas apsurdnom i nesrećnom izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je rekao da je Slovenija narušila teritorijalni integritet Srbije priznavanjem nezavisnosti Kosova. "Navikli smo… »
Nova 08.09.2022
Ministarka spoljnih poslova Tanja Fajon nazvala je apsurdnom i nesrećnom izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je rekao da je Slovenija narušila teritorijalni integritet Srbije priznavanjem nezavisnosti Kosova. „U Srbiji smo dosad navikli na… »
N1 Info 08.09.2022
Ministarka spoljnih poslova Tanja Fajon nazvala je apsurdnom i nesrećnom izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je rekao da je Slovenija narušila teritorijalni integritet Srbije priznavanjem nezavisnosti Kosova. „U Srbiji smo dosad navikli na… »
Vesti dana »

"Tužila me je Milica" Terzu šokirala informacija koju je saznao nakon napuštanja "Elite": Nećemo da budemo Kulići!
Kurir pre 7 minutajoš 25 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 57 minutajoš 12 povezanih

Zadrugar grca u suzama: Ispao iz finala Elite 8: U studiju ga sačekala majka
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih

"Tražiću DNK da bih dokazao mami da je Dete moje" Munjez otkrio planove nakon Elite: Njoj mora da se dodvorim
Kurir pre 2 satajoš 4 povezane