Повезане вести

"Стефанову свадбу прижељкујем, викторову: - не" Лепа Брена о синовима, усамљености и новом бизнису (видео)

"Стефанову свадбу прижељкујем, викторову: - не" Лепа Брена о синовима, усамљености и новом бизнису (видео)

Блиц 08.09.2022
Фолк звезда каже да се не ваља женити пре тридесете године. Иако је пре неколико дана попут бомбе одјекнула вест да се верио Виктор Живојиновић, његова мајка Лепа Брена каже да је још рано за то и да је у питању само његов… »
Брена на ивици суза признала: Усамљена сам, недостаје ми породица, отићи ћу из куће да не гледам те празне собе

Брена на ивици суза признала: Усамљена сам, недостаје ми породица, отићи ћу из куће да не гледам те празне собе

Свет & Скандал 08.09.2022
Исповест Лепе Брене Једна од највећих звезда на овим просторима, Лепа Брена, не говори често о свом приватном животу, а нарочито не о животу својих синова, но пред синоћни наступ открила је неке детаље. Инстаграм – Ова сезона је… »
"Викторову свадбу не прижељкујем, можда стефанову да" Брена отворено о синовима и њиховим девојкама: Не знам ко са ким…

"Викторову свадбу не прижељкујем, можда стефанову да" Брена отворено о синовима и њиховим девојкама: Не знам ко са ким…

Курир 08.09.2022
Фолк звезда Лепа Брена на естрадној сцени суверено "господари" већ 41 годину. Брена већ четири деценије пуни све концертне просторе у којима наступа. Мало пре наступа певачица је сумирала утиске о летњој сезони те открила да ли… »
Лепа Брена: Викторову свадбу не прижељкујем, али Стефанову да

Лепа Брена: Викторову свадбу не прижељкујем, али Стефанову да

Нова 08.09.2022
Певачица ових дана најављује свој нови бизнис и ужива у успешној сезони која је иза ње. Лепа Брена се појавила у једном београдском ресторану видно расположена и најпре коментраисала летњу сезону током које је доста наступала… »

Вести дана »