Повезане вести

Доживела најгоре искуство у Београду, све се десило у кнезу! Скаменила сам се, али остајем тиха јер ово није моја земља

Доживела најгоре искуство у Београду, све се десило у кнезу! Скаменила сам се, али остајем тиха јер ово није моја земља

Мондо 08.09.2022
Боливијка, која се преселила на Балкан, описала је непријатну ситуацију коју је доживела у Кнез Михаиловој. Боливијка, која се преселила на Балкан, описала је непријатну ситуацију коју је доживела у Кнез Михаиловој. Патриција… »
Боливијка доживела ноћну мору у Кнез Михаиловој: Било је јако насилно

Боливијка доживела ноћну мору у Кнез Михаиловој: Било је јако насилно

Нова 08.09.2022
"Остала сам тиха јер ово није моја земља". Боливијка Тита је на свом ТикТоку протеклих дана качила занимљиве ствари које је видела по Београду, али се и пожалила на једну непријатност. Патриција Суто – Тита, доселила се на… »
Боливијка у Београду доживела ноћну мору: “Пришле су ми с леђа и вукле за косу, остала сам тиха, јер ово није моја земља”…

Боливијка у Београду доживела ноћну мору: “Пришле су ми с леђа и вукле за косу, остала сам тиха, јер ово није моја земља”…

Цити магазине 08.09.2022
Непријатне ситуације кад туристички обилазите неку земљу су реалност и нема везе са самим поднебљем, било да посећујете Лондон, Куала Лумпур или Београд. Тога је свесна и млада Боливијка Тита, која је на свом ТикТоку у… »

Вести дана »