Повезане вести

"Лоше СЕ осећам, поново САМ САМ": Дејан Драгојевић на ивици суза због Александре

"Лоше СЕ осећам, поново САМ САМ": Дејан Драгојевић на ивици суза због Александре

Блиц 10.09.2022
Дејан је испратио Александру у "Задругу", те ће му сада бити тешко да се навикне на уобичајене дневне рутине без ње. Дејан Драгојевић није крио емоције због уласка Александре Николић у ријалити, а како каже, иако му је драго… »
Иза кулиса задруге 6: Раскалашни учесници! Пех са хаљином, цигарете из деколтеа и измишљени животи - ово нисте видели на…

Иза кулиса задруге 6: Раскалашни учесници! Пех са хаљином, цигарете из деколтеа и измишљени животи - ово нисте видели на…

Блиц 10.09.2022
Синоћ је почела Задруга 6, а у Белу кућу су се уселили како добро познати ријалити учесници, тако и нека нова лица која тек треба да упознамо. Старлете, глумице, певачице, спортисти, криминалци, инфлуенсери... Много је различитих… »
Ша поново улази у Задругу! Репер признао да има девојку, неће правити глупости у ријалитију, а осмех не скида са лица! (видео)…

Ша поново улази у Задругу! Репер признао да има девојку, неће правити глупости у ријалитију, а осмех не скида са лица! (видео)…

Курир 10.09.2022
Репер Ненад Алексић Ша вечерас поново улази у Задругу 6. Иако је говорио да се више никада неће појавити у ријалитију, након бурних и турбулентаних љубавних драма, Ша је поново одлучио да се опроба у ријалитију. Ненад је позирао… »
Дејан улази у "задругу": Алекс се омакло! Ево га доказ да ће бити међу такмичарима нове сезоне (видео)

Дејан улази у "задругу": Алекс се омакло! Ево га доказ да ће бити међу такмичарима нове сезоне (видео)

Блиц 09.09.2022
Александра Николић учесница је и ове, шесте сезоне "Задруге", која је стартовала вечерас, а њен дечко Дејан Драгојевић рекао је да се неће такмичити ове године. Међутим, чини се да ће управо улазак Дејана Драгојевића бити… »
"Тужна сам, али СЕ са дејаном никад не зна": Драгојевић испратио Александру у Задругу: "Улазим без њега, сад имам друге…

"Тужна сам, али СЕ са дејаном никад не зна": Драгојевић испратио Александру у Задругу: "Улазим без њега, сад имам друге…

Блиц 09.09.2022
Победник Задруге 5 Дејан Драгојевић и вечерас је у Шимановцима како би пружио подршку и испратио на имање девојку Александру Николић. Александра ће и ове године бити део ријалити тима, али сада улази без дечка, који јој је дао… »
Мреже се усијале због стајлинга Дејана драгојевића: На отварању "Задруге 6" спарио све боје: "Боле ме очи" (фото)

Мреже се усијале због стајлинга Дејана драгојевића: На отварању "Задруге 6" спарио све боје: "Боле ме очи" (фото)

Блиц 09.09.2022
Дејан Драгојевић, победник "Задруге 5", појавио се вечерас на отварању шесте сезоне овог ријалитија у несвакидашњем издању. Овог пута Дејан Драгојевић одлучио је да спари, чини се, све боје које постоје, па смо могли да га… »

Вести дана »