Povezane vesti
"Loše SE osećam, ponovo SAM SAM": Dejan Dragojević na ivici suza zbog Aleksandre
Blic 10.09.2022
Dejan je ispratio Aleksandru u "Zadrugu", te će mu sada biti teško da se navikne na uobičajene dnevne rutine bez nje. Dejan Dragojević nije krio emocije zbog ulaska Aleksandre Nikolić u rijaliti, a kako kaže, iako mu je drago zbog nje, tužan je jer… »
Dejan Dragojević skrhan zbog ulaska Aleks u rijaliti Zadruga 6!
Svet plus 10.09.2022
Dejan Dragojević skrhan zbog ulaska njegove devojke Aleks Nikolić u rijaliti "Zadruga 6"! Teško mi je! Ne mogu više ni da plačem... Dejan Dragojević se oprostio od devojke Aleksandre Nikolić, koja je sinoć ponovo ušla u rijaliti "Zadruga", a oči su mi… »
Iza kulisa zadruge 6: Raskalašni učesnici! Peh sa haljinom, cigarete iz dekoltea i izmišljeni životi - ovo niste videli na…
Blic 10.09.2022
Sinoć je počela Zadruga 6, a u Belu kuću su se uselili kako dobro poznati rijaliti učesnici, tako i neka nova lica koja tek treba da upoznamo. Starlete, glumice, pevačice, sportisti, kriminalci, influenseri... Mnogo je različitih profila koji će provesti… »
Ša ponovo ulazi u Zadrugu! Reper priznao da ima devojku, neće praviti gluposti u rijalitiju, a osmeh ne skida sa lica! (video)…
Kurir 10.09.2022
Reper Nenad Aleksić Ša večeras ponovo ulazi u Zadrugu 6. Iako je govorio da se više nikada neće pojaviti u rijalitiju, nakon burnih i turbulentanih ljubavnih drama, Ša je ponovo odlučio da se oproba u rijalitiju. Nenad je pozirao za pripadnike sedme sile… »
Dejan ulazi u "zadrugu": Aleks se omaklo! Evo ga dokaz da će biti među takmičarima nove sezone (video)
Blic 09.09.2022
Aleksandra Nikolić učesnica je i ove, šeste sezone "Zadruge", koja je startovala večeras, a njen dečko Dejan Dragojević rekao je da se neće takmičiti ove godine. Međutim, čini se da će upravo ulazak Dejana Dragojevića biti iznenađenje o kojem se pričalo… »
"Tužna sam, ali SE sa dejanom nikad ne zna": Dragojević ispratio Aleksandru u Zadrugu: "Ulazim bez njega, sad imam druge…
Blic 09.09.2022
Pobednik Zadruge 5 Dejan Dragojević i večeras je u Šimanovcima kako bi pružio podršku i ispratio na imanje devojku Aleksandru Nikolić. Aleksandra će i ove godine biti deo rijaliti tima, ali sada ulazi bez dečka, koji joj je dao savete pred ulazak. MREŽE… »
Mreže se usijale zbog stajlinga Dejana dragojevića: Na otvaranju "Zadruge 6" spario sve boje: "Bole me oči" (foto)
Blic 09.09.2022
Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5", pojavio se večeras na otvaranju šeste sezone ovog rijalitija u nesvakidašnjem izdanju. Ovog puta Dejan Dragojević odlučio je da spari, čini se, sve boje koje postoje, pa smo mogli da ga vidimo u rozem, plavom… »
Vesti dana »

Zelenski stigao u Vašington, tvrdi da želi da okonča rat brzo, ali trajnim mirom
N1 Info pre 10 minutajoš 37 povezanih

Stižu pljuskovi, ovi delovi zemlje prvi na udaru! Žuti meteo alarm na snazi za pola Srbije!
Alo pre 10 minutajoš 15 povezanih

Na današnji dan: Rođeni Kornelije Stanković i Roman Polanski, umro Alen Delon
Radio 021 pre 1 satjoš 9 povezanih

Times of Israel: Srbija zemlja koja stoji iza ugovora o oružju sa izraelskim Elbitom vrednog 1,64 milijarde dolara
N1 Info pre 50 minutajoš 2 povezane

Rezigniranost i izdaja: Šta bi predaja Donbasa Rusiji značila za Ukrajinu
BBC News pre 1 satjoš 6 povezanih