Повезане вести

„Изневерио сам вас, ово стварно боли“: Американац плакао као киша насред терена

„Изневерио сам вас, ово стварно боли“: Американац плакао као киша насред терена

Нова 10.09.2022
Сцена о којој се прича у читавом свету. Американац је само на тренутак остао без речи... Карлос Алкараз је одиграо трећи узастопни сусрет у пет сетова и уписао исто толико победа, овог пута је пао Френсис Тијафо са 6:7 (6), 6:3… »
Алкараз блиста: О овоме сам сањао као дечак

Алкараз блиста: О овоме сам сањао као дечак

Спорт клуб 10.09.2022
Након четири сета и четири сата и 19 минута борбе Карлос Алкараз савладао је у полуфиналу УС опена Франсиса Тијафоа. Предстоји му сада борба за титулу и прво место на свету са Каспером Рудом. „За мене је све било фантастично… »
Финале УС Опена одлучује најбољег: Историја Алкараза после спектакла с Амером

Финале УС Опена одлучује најбољег: Историја Алкараза после спектакла с Амером

Нова 10.09.2022
Прижељкивали су многи да у финалу питање најбољег на свету одлуче ова два аса и то се на крају и остварили. Карлос Алкараз је одиграо трећи узастопни сусрет у пет сетова и уписао исто толико победа, овог пута је пао Френсис… »
Нови спектакл: Алкараз у финалу, с Рудом за титулу и број 1!

Нови спектакл: Алкараз у финалу, с Рудом за титулу и број 1!

Спорт клуб 10.09.2022
Карлос Алкараз пласирао се у финале УС опена победом над Френсисом Тијафоом са 6:7 (6-8), 6:3, 6:1, 6:7 (5-7), 6:3 за четири сата и 18 минута игре. У недељу ће се за трофеј борити са Каспером Рудом, који је избацио Карена… »
Нестварно финале Ју-Ес опена: Алкараз и Руд за пехар у Њујорку и звање новог тениског краља

Нестварно финале Ју-Ес опена: Алкараз и Руд за пехар у Њујорку и звање новог тениског краља

Вечерње новости 10.09.2022
КАКВО финале Ју-Ес опена очејукује љубитеље тениса! Меч за титулу шампионаОтвореног првенства САД одлучиће истовремено и нновог тениског броја један. После Каспера Руда, у финале89 се пласирао и КАрлос Алкараз који је у пет… »
Хачанов: Верујем да ћу једног дана подићи трофеј

Хачанов: Верујем да ћу једног дана подићи трофеј

Спорт клуб 10.09.2022
Руски тенисер Карен Хачанов рекао је да је поносан како је одиграо УС опен упркос поразу од Каспера Руда у полуфиналу са 7:6 (7-5), 6:2, 5:7, 6:2. „Можемо дуго да говоримо о томе шта сам урадио како треба, а шта сам могао боље… »
Руд: Финале Гароса с Рафом ће ми помоћи у недељу

Руд: Финале Гароса с Рафом ће ми помоћи у недељу

Спорт клуб 10.09.2022
Норвешки тенисер Каспер Руд поносан је на себе после пласмана у финале УС опена победом над Кареном Хачановом са 7:6 (7-5), 6:2, 5:7, 6:2. „Веома тежак меч са много нервозе на старту. Мислим да је дуг поен на сет лопти у првом… »
Руд у финалу Ју-Ес опена! Пишу се нове странице тениске историје

Руд у финалу Ју-Ес опена! Пишу се нове странице тениске историје

Вечерње новости 10.09.2022
НОРВЕШКИ тенисер Каспер Руд пласирао се у финале Ју-Ес опена, чиме ме је стигао на корак до историјског успеха о коме су последњу деценију и по само могли да сањају и много бољи играчи од њега. ФОТО: АП/Тањуг Победом над… »

Вести дана »