Povezane vesti

„Izneverio sam vas, ovo stvarno boli“: Amerikanac plakao kao kiša nasred terena

„Izneverio sam vas, ovo stvarno boli“: Amerikanac plakao kao kiša nasred terena

Nova 10.09.2022
Scena o kojoj se priča u čitavom svetu. Amerikanac je samo na trenutak ostao bez reči... Karlos Alkaraz je odigrao treći uzastopni susret u pet setova i upisao isto toliko pobeda, ovog puta je pao Frensis Tijafo sa 6:7 (6), 6:3, 6:1, 6:7 (5), 6:3… »
Alkaraz blista: O ovome sam sanjao kao dečak

Alkaraz blista: O ovome sam sanjao kao dečak

Sport klub 10.09.2022
Nakon četiri seta i četiri sata i 19 minuta borbe Karlos Alkaraz savladao je u polufinalu US opena Fransisa Tijafoa. Predstoji mu sada borba za titulu i prvo mesto na svetu sa Kasperom Rudom. „Za mene je sve bilo fantastično. Mislim da sam igrao… »
Finale US Opena odlučuje najboljeg: Istorija Alkaraza posle spektakla s Amerom

Finale US Opena odlučuje najboljeg: Istorija Alkaraza posle spektakla s Amerom

Nova 10.09.2022
Priželjkivali su mnogi da u finalu pitanje najboljeg na svetu odluče ova dva asa i to se na kraju i ostvarili. Karlos Alkaraz je odigrao treći uzastopni susret u pet setova i upisao isto toliko pobeda, ovog puta je pao Frensis Tijafo sa 6:7 (6), 6:3… »
Novi spektakl: Alkaraz u finalu, s Rudom za titulu i broj 1!

Novi spektakl: Alkaraz u finalu, s Rudom za titulu i broj 1!

Sport klub 10.09.2022
Karlos Alkaraz plasirao se u finale US opena pobedom nad Frensisom Tijafoom sa 6:7 (6-8), 6:3, 6:1, 6:7 (5-7), 6:3 za četiri sata i 18 minuta igre. U nedelju će se za trofej boriti sa Kasperom Rudom, koji je izbacio Karena Hačanova sa 7:6 (7-5), 6:2… »
Nestvarno finale Ju-Es opena: Alkaraz i Rud za pehar u NJujorku i zvanje novog teniskog kralja

Nestvarno finale Ju-Es opena: Alkaraz i Rud za pehar u NJujorku i zvanje novog teniskog kralja

Večernje novosti 10.09.2022
KAKVO finale Ju-Es opena očejukuje ljubitelje tenisa! Meč za titulu šampionaOtvorenog prvenstva SAD odlučiće istovremeno i nnovog teniskog broja jedan. Posle Kaspera Ruda, u finale89 se plasirao i KArlos Alkaraz koji je u pet setova savladao domaćeg… »
Rud: Finale Garosa s Rafom će mi pomoći u nedelju

Rud: Finale Garosa s Rafom će mi pomoći u nedelju

Sport klub 10.09.2022
Norveški teniser Kasper Rud ponosan je na sebe posle plasmana u finale US opena pobedom nad Karenom Hačanovom sa 7:6 (7-5), 6:2, 5:7, 6:2. „Veoma težak meč sa mnogo nervoze na startu. Mislim da je dug poen na set lopti u prvom setu, koji sam dobio… »
Hačanov: Verujem da ću jednog dana podići trofej

Hačanov: Verujem da ću jednog dana podići trofej

Sport klub 10.09.2022
Ruski teniser Karen Hačanov rekao je da je ponosan kako je odigrao US open uprkos porazu od Kaspera Ruda u polufinalu sa 7:6 (7-5), 6:2, 5:7, 6:2. „Možemo dugo da govorimo o tome šta sam uradio kako treba, a šta sam mogao bolje, ali generalno… »
Rud u finalu Ju-Es opena! Pišu se nove stranice teniske istorije

Rud u finalu Ju-Es opena! Pišu se nove stranice teniske istorije

Večernje novosti 10.09.2022
NORVEŠKI teniser Kasper Rud plasirao se u finale Ju-Es opena, čime me je stigao na korak do istorijskog uspeha o kome su poslednju deceniju i po samo mogli da sanjaju i mnogo bolji igrači od njega. FOTO: AP/Tanjug Pobedom nad Rusom Karenom Hačanovim u… »

Vesti dana »