Povezane vesti
Makedonac flertovao sa voditeljkom: Pocrvenela! "Na koga si bacio oko pored mene?", Adam ušao u Zadrugu i napravio pometnju…
Blic 10.09.2022
Pevač Adam Labunski ušao je večeras u "Zadrugu 6" i odmah napravio pometnju u studiju rijalitija. Adam Labunski, nekadašnji učesnik "Zvezda Granda", rekao je da želi da učestvuje u "Zadruzi" da bi se ispromovisao. - Koju pesmu bi mi posvetio? -… »
Makedonac flertovao sa voditeljkama! U studiju zavodio Dušicu Jakovljević, a kada je došao u Šimanovce bacio oko na…
Kurir 10.09.2022
Dušica Jakovljević ugostila je još jednog od budućih stanara Bele kuće, Adama Labunskog. - Koju pesmu bi mi otpevao? - pitala je voditeljka. - Lepotice, đavolice - pevao je on. - Pogodi najduži tiket za vreme Evropskog prvenstva u košarci i… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Protest ispred Devete beogradske, u Čačku u štrajku vrtići: Blokada ministarstva kulture
Nova pre 13 minutajoš 33 povezane
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Jugmedia pre 48 minutajoš 7 povezanih
INTERVJU Katarina Petrović o podršci studentima: Uvek su postojali ljudi sa stavom i kičmom, bez obzira na sve, kao i oni koji to nikada neće imati
Nova pre 5 satijoš 5 povezanih
Hladno, tmurno i kišovito! Sa 20 stepeni temperatura otišla u minus, evo kakvo nas vreme očekuje tokom nedelje
Mondo pre 3 satajoš 16 povezanih