Povezane vesti
Željko Mitrović reagovao zbog skandala u zadruzi: Prvo veče izbila tuča - zbog onog što je rekao ostao bez para
Mondo 10.09.2022
Prva kazna oduzimanje mesečnog honorara izrečena Urošu Ćertiću zbog nasilja i govora mržnje. Prva kazna oduzimanje mesečnog honorara izrečena Urošu Ćertiću zbog nasilja i govora mržnje Željko Mitrović, vlasnik i predsednik Pink Media Group… »
Prva veze zadruge 6 Miljanin bivši smuvao atraktivnu plavušu, razmenjivali nežnosti naočigled svih!
Kurir 10.09.2022
Danijel Višić, nekadašnji dečko rijaliti učesnice Miljane Kulić, ušao je u "Zadrugu 6", a već na startu se pohavlio novom devojkom Sandrom Bakšom. Zadrugari su i dalje svoje slobodno vreme koristili da se upoznaju, ali i da, ujedno uživaju u… »
Hitna odluka produkcije nakon prve tuče u Zadruzi! Pljušte paprene kazne na samom početku - evo kako su prošli!
Mondo 10.09.2022
Oglasila se produkcija nakon okršaja Kristijana Golubovića, Uroša Ćertića i Lil Broksa. Oglasila se produkcija nakon okršaja Kristijana Golubovića, Uroša Ćertića i Lil Broksa. Već prve večeri u Zadruzi 6 došlo je do žestokog obračuna… »
"Proganjao si me, ne možeš da se smiriš kad vidiš moj dekolte!" Golubovićka otkrila da joj Ivan Marinković slao poruke…
Kurir 10.09.2022
Jelena Golubović i Ivan Marinković sukobili su se tokom glasanja za crnim stolom. - Treba neko ko ima strahopoštovanje da vlada. po meni su to Zorica ili Kristijan, a Zorica ne želi, tako da evo Kristijan, iako mi je Zorica broj jedan - rekao je Ivan… »
Prva tuča u zadruzi 6: Čim je ušao u rijaliti Kristijan Golubović skočio na njega - gađao ga, obezbeđenje i zadrugari ih…
Blic 10.09.2022
Bivši robijaš Kristijan Golubović, postao je učesnik "Zadruge 6" i po ulasku u rijaliti, odmah je napravio haos. Naime, Golubovića je uvredio Lil Broks, novi učesnik, kog je Kristijan gađao, a potom krenuo na njega. "ČUO SAM SE SA ŽELJKOM… »
Prva tuča u zadruzi 6 i to dvojica na jednog! Rijaliti tek počeo, već nastao žestoki haos - Kristijana jedva smirili!
Mondo 10.09.2022
Lil Broks napao Kristijana Golubovića, nastao opšti haos! Lil Broks napao Kristijana Golubovića, nastao opšti haos! Šesta sezona Zadruge zvanično je počela, a poslednji učesnici koji su se uselili na imanje u Šimanovcima bili su Kristijan i… »
Prva žestoka tuča u zadruzi 6! Kristijan i Uroš napravili opšti karambol, Ćertić se krvnički zaleteo i gurnuo cimera…
Alo 10.09.2022
Haos na samom startu. Kristijan Golubović je upravo kročio na imanje Bele kuće i napravio potpuni skandal i opšti karambol koji je prerastao u fizički obračun. Naime, Golubovića je isprovocirao Lil Boks, a u sukob se umešao i Uroš Ćertić koji… »
Vesti dana »
Trump objavio niz nominacija za čelne pozicije buduće administracije
Al Jazeera pre 1 satjoš 1 povezana
Tramp objavio nova imenovanja, milijarder Skot Besent sekretar za finansije
Beta pre 2 satajoš 9 povezanih
Vidi se kome najviše prija Trampova pobeda, Mask oborio sopstveni rekord u bogatstvu! Sad je težak ovoliko
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih