Povezane vesti
Burna noć u Zadruzi: Od teških životnih priča do tuče i vređanja
Svet & Skandal 10.09.2022
Prvo veče Zadruge 6 deluje obećavajuće Sinoć je počela šesta sezona Zadruge, najgledanijeg rijaliti programa kod nas. U Belu kuću za početka je ušlo 58 takmičara, neke od njih smo i ranije gledali, a neki su se pred kamerama našli prvi put. Svako od njih… »
Bivši dečko me je pretukao kad sam ga uhvatila u prevari! Zadrugarka šokirala sve, molila za alkohol po studiju, užas!
Kurir 10.09.2022
Tamara Ćosić, koja je sinoć ušla u rijaliti " Zadruga 6", ostavila je voditeljku Dušicu Jakovljević u šoku zbog svega što je izgovorila u prvom obraćanju publici. - Imam 20 godina. Volim da se svađam. Ja sam druga Maja Marinković. Brzo planem. Milion… »
Molila za alkohol po studiju! Nova učesnica Zadruge šokirala ponašanjem, pa priznala - "Bivši me je pretukao!"
Mondo 10.09.2022
Tamara Ćosić šokirala prvim izlaganjem prilikom ulaska u Zadrugu 6. Tamara Ćosić šokirala prvim izlaganjem prilikom ulaska u Zadrugu 6. Šetsa sezona Zadruge uveliko je počela, a interesovanje za nova lica koja su prvi put stala pred kamere ružičaste… »
Vesti dana »
Usaglašen ugovor: Gasna elektrana od 500 MW kod Niša gotova do kraja decenije FOTO
B92 pre 34 minutajoš 22 povezane
Studenti Medicinskog fakulteta na razgovoru sa dekanom Trajkovićem
Nova pre 29 minutajoš 23 povezane
Vučić poslao jasnu poruku: Poslednja deonica auto-puta od Čačka do Kraljeva na Moravskom koridoru biće završena do Vidovdana
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 19 povezanih