Povezane vesti

Bivši dečko me je pretukao kad sam ga uhvatila u prevari! Zadrugarka šokirala sve, molila za alkohol po studiju, užas!

Bivši dečko me je pretukao kad sam ga uhvatila u prevari! Zadrugarka šokirala sve, molila za alkohol po studiju, užas!

Kurir 10.09.2022
Tamara Ćosić, koja je sinoć ušla u rijaliti " Zadruga 6", ostavila je voditeljku Dušicu Jakovljević u šoku zbog svega što je izgovorila u prvom obraćanju publici. - Imam 20 godina. Volim da se svađam. Ja sam druga Maja Marinković. Brzo planem… »
Burna noć u Zadruzi: Od teških životnih priča do tuče i vređanja

Burna noć u Zadruzi: Od teških životnih priča do tuče i vređanja

Svet & Skandal 10.09.2022
Prvo veče Zadruge 6 deluje obećavajuće Sinoć je počela šesta sezona Zadruge, najgledanijeg rijaliti programa kod nas. U Belu kuću za početka je ušlo 58 takmičara, neke od njih smo i ranije gledali, a neki su se pred kamerama našli prvi put… »
Molila za alkohol po studiju! Nova učesnica Zadruge šokirala ponašanjem, pa priznala - "Bivši me je pretukao!"

Molila za alkohol po studiju! Nova učesnica Zadruge šokirala ponašanjem, pa priznala - "Bivši me je pretukao!"

Mondo 10.09.2022
Tamara Ćosić šokirala prvim izlaganjem prilikom ulaska u Zadrugu 6. Tamara Ćosić šokirala prvim izlaganjem prilikom ulaska u Zadrugu 6. Šetsa sezona Zadruge uveliko je počela, a interesovanje za nova lica koja su prvi put stala pred kamere… »

Vesti dana »