Povezane vesti
Bivši dečko me je pretukao kad sam ga uhvatila u prevari! Zadrugarka šokirala sve, molila za alkohol po studiju, užas!
Kurir 10.09.2022
Tamara Ćosić, koja je sinoć ušla u rijaliti " Zadruga 6", ostavila je voditeljku Dušicu Jakovljević u šoku zbog svega što je izgovorila u prvom obraćanju publici. - Imam 20 godina. Volim da se svađam. Ja sam druga Maja Marinković. Brzo planem… »
Burna noć u Zadruzi: Od teških životnih priča do tuče i vređanja
Svet & Skandal 10.09.2022
Prvo veče Zadruge 6 deluje obećavajuće Sinoć je počela šesta sezona Zadruge, najgledanijeg rijaliti programa kod nas. U Belu kuću za početka je ušlo 58 takmičara, neke od njih smo i ranije gledali, a neki su se pred kamerama našli prvi put… »
Molila za alkohol po studiju! Nova učesnica Zadruge šokirala ponašanjem, pa priznala - "Bivši me je pretukao!"
Mondo 10.09.2022
Tamara Ćosić šokirala prvim izlaganjem prilikom ulaska u Zadrugu 6. Tamara Ćosić šokirala prvim izlaganjem prilikom ulaska u Zadrugu 6. Šetsa sezona Zadruge uveliko je počela, a interesovanje za nova lica koja su prvi put stala pred kamere… »
Vesti dana »
U toku sednica Štaba za vanredne situacije u Nišu zbog incidenta u Durlanu
Telegraf pre 17 minutajoš 47 povezanih
(BLOG) Lekari i studenti predali zahtev LKV, održan skup ispred Inženjerske komore
N1 Info pre 10 minutajoš 30 povezanih
Nikola Jovanović: Vučić će ići na izbor premijera, moguće i pojačavanje represije u Srbiji
N1 Info pre 5 satijoš 41 povezana
Ko je Ivica Kojić: Od G17+ do Vučićevog kabineta i uloge u projektu železnice
Nova ekonomija pre 6 satijoš 11 povezanih
Vučić pomilovao dekanku iz Niša, ona ne zna za šta: „Nikakav postupak se ne vodi protiv mene“
Novi magazin pre 41 minutajoš 38 povezanih