Povezane vesti
Lagala je da je silovao sveštenik: Šok tvrdnje bivšeg muža Viki Mitrović - Imala je 12 godina, kada je izgubila nevinost
Mondo 10.09.2022
Robert Mitrović ima dete s prošlogodišnjom učesnicom i devojkom Marka Osmakčića. Robert Mitrović ima dete s prošlogodišnjom učesnicom i devojkom Marka Osmakčića Bivša rijaliti učesnica Viktorija Mitrović prethodnoj sezoni rijalitija… »
Bivši muž Viktorije Mitrović ušao u Zadrugu i izneo skandalozne tvrdnje
Vesti online 10.09.2022
Viktorija Mitrović, bivša učesnica “Zadruge” u prethodnoj sezoni rijalitija, potresla je ceo region kada je iznela priču o tome da ju je kao dvanaestogodišnju devojčicu silovao sveštenik. Međutim, njen bivši muž Robert Mitrović koji je… »
Ona je najgora majka koju su moje oči videle Bivši muž Viktorije Mitrović ušao u Zadrugu 6, pa opleo žestoko
Alo 10.09.2022
Opleo po bivšoj ženi. Robert Mitrović, bivši suprug nekadašnje zadrugarke Viktorije Mitrović, postao je učesnik šeste sezone "Zadruge". Kako je najavio, tek predstoji period raskrinkavanja njegove bivše - za crnim stolom, pred svim cimerima i… »
Vesti dana »
„Oni koji su odgovorni biće biće pogođeni jače nego iko“: Tramp preti „užasnom cenom“ Hamasu
Danas pre 58 minutajoš 16 povezanih
"Volela bih da je gastoz otac mog deteta": Milica Veličković i Terza oči u oči nakon javne prevare: "Ne možeš da me oblatiš narodu"
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih
Predsednik Srbije: Očekuje me težak dan u Briselu, sastanci sa novopostavljenim zvaničnicima EU
Euronews pre 33 minutajoš 14 povezanih
Ko je influenser kome su zapalili auto: Kandidovao se za predsednika Crne Gore, pa pričao o ocu i Kseniji Pajčin
Mondo pre 58 minutajoš 13 povezanih