Povezane vesti
Novi Sad kod Danubijusa dočekao antički rimski brod iz IV veka
Dnevnik 10.09.2022
Novosađani i gosti našeg grada imali su priliku da danas od 16 do 18 časova na platou kod Veslačkog kluba „Danubijus 1885” dočekaju posadu od 24 veslača koji dnevno plove Dunavom oko 40 kilometara u rekonstruisanom antičkom rimskom… »
Rimski brod sa veslačima usidren do ponedeljka kod Novog Sada
Moj Novi Sad 10.09.2022
Rimski ratni brod, koji izgleda kao plovilo iz 4. veka, usidrio se u subotu posle podne kod Veslačkog kluba "Danubius 1885". Novosađani su imali jedinstveno iskustvo da sa ukrcaju na njega i da razgovaraju sa posadom koja je nosila odeću koja se… »
Antički brod uz novosadsku obalu: Replika rimskog ratnog giganta iz 4. veka pred Novosađanima (foto)
Blic 09.09.2022
Ovog vikenda Novosađani će imati priliku da sačekaj antički rimski brod iz 4. veka. Svi zainteresovni doček mogu da isprate u subotu 10. septembra, od 16 do 18 časova, na platou kod Veslačkog kluba "Danubius 1885". U Novi Sad dolazi posada od 24… »
Vesti dana »

FOTO „Prevaren sam, potrošio sam hiljadu dolara da gledam Đokovića“: Navijači pobesneli zbog odlaganja Novaka
Nova pre 53 minutajoš 27 povezanih

Nemačka ambasadorka: Studenti žele institucije koje funkcionišu, to je želja svih normalnih ljudi
Beta pre 59 minutajoš 6 povezanih