Повезане вести

Бајден продужио ванредно стање уведено после терористичког напада 11. септембра

Н1 Инфо 10.09.2022
Амерички председник Џозеф Бајден продужио је на још годину дана ванредно стање које је уведено после терористичких напада 11. септембра 2001. године, јавља Радио-телевизија Србије. „Послао сам Федералном регистру обавештење у… »
Уочи годишњице терористичког напада, Бајден поново продужио ванредно стање

Уочи годишњице терористичког напада, Бајден поново продужио ванредно стање

Еуроневс 10.09.2022
Амерички председник Џозеф Бајден продужио је на још годину дана ванредно стање, које је уведено 14. септембра 2001. после терористичких напада на Њујорк и Вашингтон 11. септембра исте године. "Продужавам за још једну годину… »

РТС 10.09.2022
Амерички председник Џозеф Бајден продужио је на још годину дана ванредно стање које је уведено после терористичких напада 11. септембра 2001. године. Послао сам Федералном регистру обавештење у којем се наводи да ће ванредно… »
„Продужено ванредно стање уведено после терористичког напада 11. септембра“

„Продужено ванредно стање уведено после терористичког напада 11. септембра“

Нова 10.09.2022
Амерички председник Џозеф Бајден продужио је на још годину дана ванредно стање које је уведено после терористичких напада 11. септембра 2001. године. Послао сам Федералном регистру обавештење у којем се наводи да ће ванредно… »
Бајден продужио ванредно стање због тероризма на још годину дана

Бајден продужио ванредно стање због тероризма на још годину дана

РТВ 10.09.2022
ВАШИНГТОН - Амерички председник Џозеф Бајден продужио је данас на још годину дана ванредно стање, које је уведено 14. септембра 2001. после терористичких напада на Њујорк и Вашингтон 11. септембра исте године. "Продужавам за… »

Вести дана »