Повезане вести
Невиђен ЛАНЧАНИ СУДАР НА аутопуту: У удесу учествовало чак 5 аутомобила и комби, полиција на лицу места
Блиц 11.09.2022
Шест аутомобила сударила су се данас око 18 сати на аутопуту Београд-Ниш код Аутокомерца. На Инстаграм страници појавио се снимак, на којем се види шест аутомобила у ланчаном судару. ЛАНЧАНИ СУДАР НА АУТО-ПУТУ МИЛОШ ВЕЛИКИ У… »
УДЕС У ЦЕНТРУ Београда: Блокиране Теразије, полиција на лицу места
Блиц 11.09.2022
Тренутно је блокиран сам центар Београда због саобраћајне несреће која се догодила у поподневним сатима. У судару који се догодио на раскрсници пре самог Теразијског тунела, учествовало је више возила, због чега је саобраћа… »
Више возила учествовало у саобраћајној несрећи на путу Параћин – Зајечар
Данас 11.09.2022
Више возила учествовало је вечерас у саобраћајној несрећи на путу Параћин – Зајечар, између села Валакоње и села Савинац, јавља Нова.рс. „Стање учесника није познато. Саобраћај се одвија отежано“ пише у опису снимка који се… »
Језив судар на ПУТУ: Зајечар-Параћин Обустављен саобраћај, Хитна помоћ и полиција на терену (ВИДЕО)
Блиц 10.09.2022
Више возила учествовало је вечерас у саобраћајној несрећи на путу Параћин - Зајечар, између села Валакоње и села Савинац. - Стање учесника није познато. Саобраћај се одвија отежано - пише у опису снимка који се појавио на… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро