Povezane vesti
Rada otišla u penziju posle 35 godina staža ali još će da radi: Ovo mi je penzija, ali ja sam kriva! Evo gde je napravila…
Kurir 11.09.2022
Penzioneri se najviše raduju vaučerima da mogu da otputuju. BEOGRAD - Zbog rastućih troškova života, sve više penzionera ponovo zasniva radni odnos. Prema zvaničnim podacima, takvih je oko 42.000, ali su procene da je zaposlenih penzionera mnogo… »
Odlazak u penziju ne znači i kraj radnog odnosa – iz potrebe ili iz zadovoljstva
RTS 11.09.2022
Zbog rastućih troškova života, sve više penzionera prinuđeno je da ponovo zasnuje radni odnos. Prema zvaničnim podacima, takvih je oko 42.000, ali su procene da je zaposlenih penzionera mnogo više. Glavni razlog su niske penzije. Oko 60 odsto… »
Vesti dana »

Studenti iz Pionirskog parka skandirali "Kosovo je srce Srbije": Poručili da ostaju i da će se boriti za svoja prava (video)
Blic pre 1 satjoš 62 povezane

Patrijarh Porfirije: Plašim se nasilja među nama, mir treba da bude ultimativni cilj
RTV pre 12 minutajoš 54 povezane

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 35 minutajoš 37 povezanih

Smeši se smeši Laura Koveši! Ko je Rumunka koja ulazi u istragu oko nadstrešnice
Pravda pre 3 satajoš 35 povezanih