Povezane vesti
"Srbija nije samo Jokić": Legendarni Španac vidi "orlove" kao glavne favorite za zlato
Večernje novosti 11.09.2022
LEGENDARNI košarkaš Horhe Garbahosa je prilično bučno, zajedno sa navijačima Španije, proslavio jučerašnju pobedu nad Litvanijom. Foto: Profimedia - Pre svega, imam respekt prema protivničkom timu, koji je sjajan, imaju sjajne igrače i trenere. Pravi su… »
Legendarni Garbahosa oduševljen orlovima: Srbija je favorit za zlato! Pešić je legenda, gledao sam ga kad sam bio klinac!
Kurir 11.09.2022
Predsednik Košarkaškog saveza Španije, legendarni as Horhe Garbahosa, bio je sjajno raspoložen nakon velike pobede njegove reprezentacije nad Litvanijom u osmini finala Evropskog prvenstva. Garbahosa je u razgovoru za srpske medije istakao da je… »
Legendarni Garbahosa gledao Karija kao mali, sad veliča Srbiju
Nova 11.09.2022
Garbahosa o Lorencu Braunu, Pešiću, Jokiću... Legenda španske košarke i predsednik saveza Horhe GarbahoS a proslavio je pobedu svoje reprezentacije u osmini finala protiv Litvanije 102:94 nakon produžetaka, a potom je glasno slavio zajedno sa navijačima… »
Vesti dana »
Italijanski Ariston u Nišu otvorio fabriku, serijska proizvodnja od aprila iduće godine
N1 Info pre 38 minutajoš 31 povezana
Kamionom usmrtio ženu (72) van pešačkog prelaza, pa pobeogao sa mesta nesreće: Užas kod Niša, vozač uhapšen
Mondo pre 1 satjoš 34 povezane
Vučić: Voleo bih da čujem ako Rusi imaju ideje kako da NIS nastavi rad bez kazni SAD
NIN pre 3 minutajoš 35 povezanih
Nesreća u Hrvatskoj: Troje migranata nastradalo u Savi, više od deset spašeno
BBC News pre 18 minutajoš 32 povezane
Šapić: Nisam razmišljao da podnesem ostavku zbog blokade garaže u Pionirskom parku, nema organizovanog dočeka Nove godine
Nova ekonomija pre 1 satjoš 25 povezanih