Повезане вести
"Србија није само Јокић": Легендарни Шпанац види "орлове" као главне фаворите за злато
Вечерње новости 11.09.2022
ЛЕГЕНДАРНИ кошаркаш Хорхе Гарбахоса је прилично бучно, заједно са навијачима Шпаније, прославио јучерашњу победу над Литванијом. Фото: Профимедиа - Пре свега, имам респект према противничком тиму, који је сјајан, имају сјајне… »
Легендарни Гарбахоса одушевљен орловима: Србија је фаворит за злато! Пешић је легенда, гледао сам га кад сам био клинац!
Курир 11.09.2022
Председник Кошаркашког савеза Шпаније, легендарни ас Хорхе Гарбахоса, био је сјајно расположен након велике победе његове репрезентације над Литванијом у осмини финала Европског првенства. Гарбахоса је у разговору за српске… »
Легендарни Гарбахоса гледао Карија као мали, сад велича Србију
Нова 11.09.2022
Гарбахоса о Лоренцу Брауну, Пешићу, Јокићу... Легенда шпанске кошарке и председник савеза Хорхе ГарбахоС а прославио је победу своје репрезентације у осмини финала против Литваније 102:94 након продужетака, а потом је гласно… »
Вести дана »

Милојевић: Увек је лепо победити на терену вечитог ривала; Благојевић: Били смо близу
РТВ пре 10 минутајош 50 повезаних

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане

Сања добила стан у Земунским капијама за 400 динара! Извучене прве награде наградне игре "Узми рачун и победи" Ево ко су срећни добитници
Курир пре 0 минутајош 24 повезане

Звезда головима Елшника и Радоњића славила у Хумској (фото, видео)
Спортски журнал пре 50 минутајош 62 повезане