Povezane vesti
"Srbija nije samo Jokić": Legendarni Španac vidi "orlove" kao glavne favorite za zlato
Večernje novosti 11.09.2022
LEGENDARNI košarkaš Horhe Garbahosa je prilično bučno, zajedno sa navijačima Španije, proslavio jučerašnju pobedu nad Litvanijom. Foto: Profimedia - Pre svega, imam respekt prema protivničkom timu, koji je sjajan, imaju sjajne igrače i trenere. Pravi su… »
Legendarni Garbahosa oduševljen orlovima: Srbija je favorit za zlato! Pešić je legenda, gledao sam ga kad sam bio klinac!
Kurir 11.09.2022
Predsednik Košarkaškog saveza Španije, legendarni as Horhe Garbahosa, bio je sjajno raspoložen nakon velike pobede njegove reprezentacije nad Litvanijom u osmini finala Evropskog prvenstva. Garbahosa je u razgovoru za srpske medije istakao da je… »
Legendarni Garbahosa gledao Karija kao mali, sad veliča Srbiju
Nova 11.09.2022
Garbahosa o Lorencu Braunu, Pešiću, Jokiću... Legenda španske košarke i predsednik saveza Horhe GarbahoS a proslavio je pobedu svoje reprezentacije u osmini finala protiv Litvanije 102:94 nakon produžetaka, a potom je glasno slavio zajedno sa navijačima… »
Vesti dana »

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 8 satijoš 4 povezane

Narodna banka Srbije objavila srednji kurs evra: Po ovim vrednostima menjačnice prodaju valute
Mondo pre 5 minutajoš 1 povezana

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 4 satijoš 2 povezane