Povezane vesti
"Platiću ti 20 evra za sat vremena" Jovana Jeremić dobila poruku od Bake Praseta: Hteo je da dođe u emisiju
Kurir 11.09.2022
Voditeljka Jovana Jeremić u programu uživo u "Novom jutru" otkrila je da joj je jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase slao poruke u kojima joj je navodno nudio novac kako bi gostovao kod nje. Jovana je iznela da je ranije, nekoliko puta zvala… »
„Baka Prase mi je ponudio 10 evra da dođe u moju emisiju“
Nova 11.09.2022
Voditeljka je ispričala detalje njihovog dopisivanja u jutarnjem programu na Pinku. Jovana Jeremić otkrila je da joj je jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, poslao poruku u kojoj joj je ponudio 10 evra za gostovanje u njenoj emisiji… »
Vesti dana »
Aleksić: Da su izbori raspisani ranije, ne bi se desila sramota sa Generalštabom, afere Senjak, Konjuh, Tivat...
N1 Info pre 10 minutajoš 32 povezane
Kolone na granicama Ogromne gužve, kamioni čekaju više sati na ovim prelazima
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih
U Srbiji danas promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, najviše do 33 stepena
Insajder pre 3 satajoš 27 povezanih
(FOTO) Nizak vodostaj Dunava: Jedna od najvećih evropskih reka negde izgleda kao bara, a i kao Sahara
N1 Info pre 10 minutajoš 5 povezanih
Hrabri Kemal spasao prijatelja: Petoro njegovih kolega planinara nije preživelo na Elbrusu, on se sam probio kroz mećavu
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih