Повезане вести
Огласила се Барбара Бобак, након што јој је позлило на наступу
Нова 11.09.2022
Певачица је пре неколико дана доживела непријатност у току наступа, када јој се слошило на сцени. Барбара Бобак је још пре овог наступа у току сминкања почела да повраћа, међутим, решила је да ипак одржи наступ. „Не знам шта ми… »
Огласила се Барбара Бобак, након што јој је позлило на наступу:"Мајка ми је дала ињекцију, на инфузији сам и повраћам!"
Курир 11.09.2022
Певачица Барбара Бобак, пред сам наступ, пре неколико дана, у току шминкања, почела је да повраћа. Подршку јој је пружила мајка, која јој је сама дала ињекцију, рекла је певачица. – Не знам шта ми се догодило тог дана, два дана… »
"Мајка ми ЈЕ дала ињекцију у бекстејџу": Огласила се Барбара Бобак након што јој се слошило на наступу "НА инфузији САМ и…
Блиц 11.09.2022
Прикључивање на инфузију, постала је устаљена рутина код певача, због многобројних наступа, слабог сна и разних других фактора, имунитет им слаби. Певачица Барбара Бобак, пред сам наступ, пре неколико дана, у току шминкања… »
Барбари Бобак позлило на бини: Повратила, па је хитно одвели у болницу
Нова 11.09.2022
Бивша девојка Дарка Лазића хоспитализована је након што јој је позлило на наступу. Барбара Бобак наводно је доживела непријатност прошле недеље када јој је толико позлило на наступу да је повратила на бини. „Она је све време… »
Драма на наступу! Барбари Бобак позлило усред песме, повратила на бини, хитно је одвели у болницу
Курир 11.09.2022
Барбара Бобак доживела је наводно непријатност прошле недеље када јој је толико позлило на наступу и повратила на бини. " Она је све време била бледа, од момента кад је изашла пред публику видело се да јој није добро. Иако је… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026, то треба да буде геополитичка одлука
РТВ пре 43 минутајош 18 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 18 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 8 минутајош 30 повезаних