Povezane vesti
Nenad Lalatović pred Voždovac: Kada se sve sabere i oduzme, smatram da bi za nas pozitivan rezultat bio da ostanemo neporaženi!…
Hot sport 11.09.2022
Fudbaleri Radničkog u ponedeljak od 18 sati gostuju Voždovcu u 11. kolu Superlige Srbije. Radnički je trenutno 14. na tabeli sa devet bodova, dok je Voždovac šesti sa 17 bodova. Nenad Lalatović će sa klupe predvoditi niški tim u jednoj takmičarskoj… »
Lalatović: Objasnio sam Papunašviliju neke stvari
N1 Info 11.09.2022
Meč između Voždovca i Radničkog iz Niša igra se u ponedeljak od 18 časova. Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je da bi za njegovu ekipu pozitivan rezultat bio da ostanu neporaženi protiv Voždovca. „Kad se sve sabere i oduzme, smatram da bi za… »
Novi "debi" lalatovića u radničkom: "Voždovac ima jednu prednost, gledao sam ih"
Večernje novosti 11.09.2022
FUDBALERI Radničkog u ponedeljak od 18 sati gostuju Voždovcu u 11. kolu Mocart bet Superlige Srbije. FOTO: A.Ilić Nenad Lalatović će sa klupe predvoditi niški tim u jednoj takmičarskoj utakmici prvi put posle proleća 2019. godine. –Gledao sam utakmicu… »
Lalatović: Objasnio sam Papunašviliju neke stvari
Sport klub 11.09.2022
Meč između Voždovca i Radničkog iz Niša igra se u ponedeljak od 18 časova. Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je da bi za njegovu ekipu pozitivan rezultat bio da ostanu neporaženi protiv Voždovca. „Kad se sve sabere i oduzme, smatram da bi za… »
Dobrodošao nazad u Super ligu! Lalat odmah briljirao izjavom: "Dovešću ja njega u red!"
Sportske.net 11.09.2022
Prva konferencija za novinare Nenada Lalatovića pred utakmicu, Nišlije gostuju Voždovcu, a srpski stručnjak smatra da može da se izvuče pozitivan rezultat. "Došao sam u Radnički, klub u kom sa proveo prelepih godinu dana i velika mi je želja da… »
Vesti dana »
Vučić raspustio Skupštinu: Vanredni parlamentarni izbori 25. oktobra
Glas Zapadne Srbije pre 24 satajoš 125 povezanih
Tramp morao da čeka da poprave predsednički avion koji je iznenada imao neobičan problem
Radio sto plus pre 24 satajoš 34 povezane
VJT Čačak: Pokrenut postupak protiv dvoje maloletnika zbog polnog uznemiravanja u školi u Mrčajevcima
Danas pre 8 satijoš 27 povezanih
Aktuelna situacija sa požarima u Srbiji: Na Suvoj planini i dalje gori
Naslovi.ai pre 24 satajoš 43 povezane
Bakić o raspisivanju izbora: Od danas kreće visoka temperatura, a na kraju će biti flambiranje
N1 Info pre 1 satjoš 51 povezana