Повезане вести
Ненад Лалатовић пред Вождовац: Када се све сабере и одузме, сматрам да би за нас позитиван резултат био да останемо непоражени!…
Хот спорт 11.09.2022
Фудбалери Радничког у понедељак од 18 сати гостују Вождовцу у 11. колу Суперлиге Србије. Раднички је тренутно 14. на табели са девет бодова, док је Вождовац шести са 17 бодова. Ненад Лалатовић ће са клупе предводити нишки тим у… »
Лалатовић: Објаснио сам Папунашвилију неке ствари
Н1 Инфо 11.09.2022
Меч између Вождовца и Радничког из Ниша игра се у понедељак од 18 часова. Тренер Радничког из Ниша Ненад Лалатовић рекао је да би за његову екипу позитиван резултат био да остану непоражени против Вождовца. „Кад се све сабере и… »
Нови "деби" лалатовића у радничком: "Вождовац има једну предност, гледао сам их"
Вечерње новости 11.09.2022
ФУДБАЛЕРИ Радничког у понедељак од 18 сати гостују Вождовцу у 11. колу Моцарт бет Суперлиге Србије. ФОТО: А.Илић Ненад Лалатовић ће са клупе предводити нишки тим у једној такмичарској утакмици први пут после пролећа 2019… »
Лалатовић: Објаснио сам Папунашвилију неке ствари
Спорт клуб 11.09.2022
Меч између Вождовца и Радничког из Ниша игра се у понедељак од 18 часова. Тренер Радничког из Ниша Ненад Лалатовић рекао је да би за његову екипу позитиван резултат био да остану непоражени против Вождовца. „Кад се све сабере и… »
Добродошао назад у Супер лигу! Лалат одмах бриљирао изјавом: "Довешћу ја њега у ред!"
Спортске.нет 11.09.2022
Прва конференција за новинаре Ненада Лалатовића пред утакмицу, Нишлије гостују Вождовцу, а српски стручњак сматра да може да се извуче позитиван резултат. "Дошао сам у Раднички, клуб у ком са провео прелепих годину дана и велика… »
Вести дана »

Сунчано и веома топло време у Србији, са ударима кошаве
Сербиан Невс Медиа пре 55 минутајош 16 повезаних

Данас славимо Малу Госпојину. Ево који се обичаји поштују на овај велики празник Мала Госпојина
Волим Зрењанин пре 2 сатајош 15 повезаних

Трамп тражи назад базу Баграм, прети санкцијама Авганистану
Сербиан Невс Медиа пре 50 минутајош 11 повезаних

Петоро младих тешко повређено у судару код Београдског сајма, ватрогасци их извукли из аутомобила
Н1 Инфо пре 1 сатјош 20 повезаних

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Украјински дронови гађали руске нафтне циљеве, Москва узвраћа и објављује напредак на фронту
Еуроневс пре 36 минутајош 8 повезаних