Povezane vesti
Palma: Tražiću od Grka da građani Srbije ulaze sa ličnom kartom - jer smo im najbrojniji turisti
Radio 021 11.09.2022
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da neće biti ministar u novoj Vladi Srbije. On je naveo da će u Solunu tražiti od Grka da građanima Srbije omoguće ulazak sa ličnom kartom, prenosi N1. "Prilikom moje naredne posete Grčkoj… »
Palma: Tražiću od Grka da građanima Srbije omoguće ulazak sa ličnom kartom
Nova 11.09.2022
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da neće biti ministar u novoj Vladi Srbije. „Niti sam tražio niti mi je neko nudio ministarsko mesto i ja sam uvek govorio da ću raditi za Srbiju kao da imam tri ministarska mesta i tako radim… »
Danas 11.09.2022
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da neće biti ministar u novoj Vladi Srbije. „Niti sam tražio niti mi je neko nudio ministarsko mesto i ja sam uvek govorio da ću raditi za Srbiju kao da imam tri ministarska mesta i tako radim… »
N1 Info 11.09.2022
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da neće biti ministar u novoj Vladi Srbije. "Niti sam tražio niti mi je neko nudio ministarsko mesto i ja sam uvek govorio da ću raditi za Srbiju kao da imam tri ministarska mesta i tako radim… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate do kraja maja 2026
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana
Preminuo otac ubijenog Baje Porodicu Nešović zadesila nova tragedija posle likvidacije na Senjaku
Dnevnik pre 38 minutajoš 78 povezanih
Cena nafte se smirila posle Trampove izjave, berze stabilne
Radio sto plus pre 34 minutajoš 25 povezanih
Stižu letnje temperature! Od ovog datuma očekuje nas i više od 25 stepeni, ovo su detalji
Telegraf pre 2 satajoš 33 povezane