Povezane vesti

Palma: Tražiću od Grka da građani Srbije ulaze sa ličnom kartom - jer smo im najbrojniji turisti

Palma: Tražiću od Grka da građani Srbije ulaze sa ličnom kartom - jer smo im najbrojniji turisti

Radio 021 11.09.2022
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da neće biti ministar u novoj Vladi Srbije. On je naveo da će u Solunu tražiti od Grka da građanima Srbije omoguće ulazak sa ličnom kartom, prenosi N1. "Prilikom moje naredne posete Grčkoj… »
Palma: Tražiću od Grka da građanima Srbije omoguće ulazak sa ličnom kartom

Nova 11.09.2022
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da neće biti ministar u novoj Vladi Srbije. „Niti sam tražio niti mi je neko nudio ministarsko mesto i ja sam uvek govorio da ću raditi za Srbiju kao da imam tri ministarska mesta i tako radim… »

Danas 11.09.2022
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da neće biti ministar u novoj Vladi Srbije. „Niti sam tražio niti mi je neko nudio ministarsko mesto i ja sam uvek govorio da ću raditi za Srbiju kao da imam tri ministarska mesta i tako radim… »

N1 Info 11.09.2022
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da neće biti ministar u novoj Vladi Srbije. "Niti sam tražio niti mi je neko nudio ministarsko mesto i ja sam uvek govorio da ću raditi za Srbiju kao da imam tri ministarska mesta i tako radim… »

Vesti dana »

Sunčano i znatno toplije od proseka

Sunčano i znatno toplije od proseka

Šabačke novosti pre 1 satjoš 16 povezanih
Cijene nafte porasle na početku tjedna

Cijene nafte porasle na početku tjedna

SEEbiz pre 34 minutajoš 18 povezanih
No Luka., no party! Ruki maltretirao Lejkerse!

No Luka., no party! Ruki maltretirao Lejkerse!

Sportske.net pre 1 satjoš 13 povezanih