Povezane vesti
Palma: Tražiću od Grka da građani Srbije ulaze sa ličnom kartom - jer smo im najbrojniji turisti
Radio 021 11.09.2022
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da neće biti ministar u novoj Vladi Srbije. On je naveo da će u Solunu tražiti od Grka da građanima Srbije omoguće ulazak sa ličnom kartom, prenosi N1. "Prilikom moje naredne posete… »
Palma: Tražiću od Grka da građanima Srbije omoguće ulazak sa ličnom kartom
Nova 11.09.2022
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da neće biti ministar u novoj Vladi Srbije. „Niti sam tražio niti mi je neko nudio ministarsko mesto i ja sam uvek govorio da ću raditi za Srbiju kao da imam tri ministarska mesta i tako… »
Danas 11.09.2022
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da neće biti ministar u novoj Vladi Srbije. „Niti sam tražio niti mi je neko nudio ministarsko mesto i ja sam uvek govorio da ću raditi za Srbiju kao da imam tri ministarska mesta i tako… »
N1 Info 11.09.2022
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da neće biti ministar u novoj Vladi Srbije. "Niti sam tražio niti mi je neko nudio ministarsko mesto i ja sam uvek govorio da ću raditi za Srbiju kao da imam tri ministarska mesta i tako… »
Vesti dana »

Četvoro poginulih u raketnom napadu na Krivi Rog; Zaharova: Makron "izgubio vezu sa stvarnošću"
RTS pre 38 minutajoš 12 povezanih

Za Sašinu porodicu 6. mart je nekada bio najradosniji dan, ali više nikada neće biti
Svet & Skandal pre 1 satjoš 14 povezanih

Marija Šerifović stigla na komemoraciju: Skroz u crnini, sela je u prvom redu, evo pored koga
Telegraf pre 14 minutajoš 12 povezanih