Повезане вести
Палма: Тражићу од Грка да грађани Србије улазе са личном картом - јер смо им најбројнији туристи
Радио 021 11.09.2022
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма рекао је да неће бити министар у новој Влади Србије. Он је навео да ће у Солуну тражити од Грка да грађанима Србије омогуће улазак са личном картом, преноси Н1. "Приликом моје… »
Палма: Тражићу од Грка да грађанима Србије омогуће улазак са личном картом
Нова 11.09.2022
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма рекао је да неће бити министар у новој Влади Србије. „Нити сам тражио нити ми је неко нудио министарско место и ја сам увек говорио да ћу радити за Србију као да имам три… »
Данас 11.09.2022
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма рекао је да неће бити министар у новој Влади Србије. „Нити сам тражио нити ми је неко нудио министарско место и ја сам увек говорио да ћу радити за Србију као да имам три… »
Н1 Инфо 11.09.2022
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма рекао је да неће бити министар у новој Влади Србије. "Нити сам тражио нити ми је неко нудио министарско место и ја сам увек говорио да ћу радити за Србију као да имам три… »
Вести дана »
Да ли влада несташица евра? Еуроневс Србија проверава каква је ситуација у мењачницама
Еуроневс пре 1 сатјош 9 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 2 сатајош 3 повезане
Лопандић (СРЦЕ): „Вучић неће испунити обећање о отварању Кластера 3, Србија није на европском путу“
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 20 повезаних