Повезане вести
Палма: Тражићу од Грка да грађани Србије улазе са личном картом - јер смо им најбројнији туристи
Радио 021 11.09.2022
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма рекао је да неће бити министар у новој Влади Србије. Он је навео да ће у Солуну тражити од Грка да грађанима Србије омогуће улазак са личном картом, преноси Н1. "Приликом моје… »
Палма: Тражићу од Грка да грађанима Србије омогуће улазак са личном картом
Нова 11.09.2022
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма рекао је да неће бити министар у новој Влади Србије. „Нити сам тражио нити ми је неко нудио министарско место и ја сам увек говорио да ћу радити за Србију као да имам три… »
Данас 11.09.2022
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма рекао је да неће бити министар у новој Влади Србије. „Нити сам тражио нити ми је неко нудио министарско место и ја сам увек говорио да ћу радити за Србију као да имам три… »
Н1 Инфо 11.09.2022
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма рекао је да неће бити министар у новој Влади Србије. "Нити сам тражио нити ми је неко нудио министарско место и ја сам увек говорио да ћу радити за Србију као да имам три… »
Вести дана »

Руски напади "шахедима" и "искандерима" широм Украјине; Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
РТС пре 1 минутјош 24 повезане

Ово је кафана у којој се догодило убиство таксисте За злочин осумњичен познати глумац и још двојица
Ало пре 6 минутајош 18 повезаних

Сајбер напад пореметио рад на неколико главних европских аеродрома
Радио 021 пре 10 минутајош 16 повезаних