Повезане вести

Палма: Тражићу од Грка да грађани Србије улазе са личном картом - јер смо им најбројнији туристи

Палма: Тражићу од Грка да грађани Србије улазе са личном картом - јер смо им најбројнији туристи

Радио 021 11.09.2022
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма рекао је да неће бити министар у новој Влади Србије. Он је навео да ће у Солуну тражити од Грка да грађанима Србије омогуће улазак са личном картом, преноси Н1. "Приликом моје… »
Палма: Тражићу од Грка да грађанима Србије омогуће улазак са личном картом

Нова 11.09.2022
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма рекао је да неће бити министар у новој Влади Србије. „Нити сам тражио нити ми је неко нудио министарско место и ја сам увек говорио да ћу радити за Србију као да имам три… »

Данас 11.09.2022
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма рекао је да неће бити министар у новој Влади Србије. „Нити сам тражио нити ми је неко нудио министарско место и ја сам увек говорио да ћу радити за Србију као да имам три… »

Н1 Инфо 11.09.2022
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма рекао је да неће бити министар у новој Влади Србије. "Нити сам тражио нити ми је неко нудио министарско место и ја сам увек говорио да ћу радити за Србију као да имам три… »

Вести дана »