Povezane vesti
I Sanja Stanković povadila silikone iz usana
Vesti online 11.09.2022
Učesnica rijalitija “Zadruga”, Sanja Stanković isto kao svoja koleginica Aleksandra Subotić rešila je da izvadi biopolimer iz usana. – Dobar dan, dobar dan. Ovim putem želim da se oglasim povodom onoga što sam radila. Ja sam vadila gornju usnu. Kao što… »
Posle Aleksandre i SANJA izvadila silikon iz usana: Evo kako sad izgleda: Apelovala na sve devojke
Blic 10.09.2022
Učesnica rijlaitija "Zadruga", Sanja Stanković isto kao svoja koleginica Aleksandra Subotić rešila je da izvadi biopolimer iz usana. Sanja se na Instagramu prvo pohvalila rezultatom, a zatim je poručila: SANJA STANKOVIĆ PROMENILA LIČNI OPIS Našla se u… »
Vesti dana »
Zelenski isključuje teritorijalne ustupke dok Evropa ponavlja 'nepokolebljivu' podršku Ukrajini
Slobodna Evropa pre 30 minutajoš 19 povezanih
Horor scena u Nikšiću: U stanu otkrivena tela muškarca i žene, sumnja se na dvostruko ubistvo
Blic pre 30 minutajoš 15 povezanih
Posle maglovitog i hladnog jutra, tokom dana sunčano, temperatura do 15 stepeni
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih
Tripl-dabl fantastičnog rukija Pelikansa! Derik Kvin je novo NBA čudo: Impresivne brojke 13. pika na draftu u porazu od Sparsa! (video)
Kurir pre 30 minutajoš 13 povezanih
AMSS: Magla i smanjena vidljivost ujutro i uveče, kamioni na prelazu Batrovci čekaju šest sati
N1 Info pre 1 satjoš 9 povezanih