Povezane vesti
Tajna poruka za Dejana: Čim je Aleksandra ušla u Zadrugu, Dalila povukla neočekivan potez: "Ko to meni fali da je tu"
Blic 11.09.2022
Dalila Dragojević objavila je fotografiju iz kuće u Gornjem Šepku, u kojoj je nekada živela sa Dejanom Dragojevićem a prema mišljenju mnogih, pesma koja stoji u opisu fotografije je tajna poruka upućena upravo njenom bivšem mužu. Aleksandra Nikolić… »
Dalila poslala tajnu poruku bivšem mužu?! Dragojevićka dočekala da Aleks ode u rijaliti pa se obratila Dejanu: Ko to meni fali?…
Kurir 11.09.2022
Bivša zadrugarka i starleta Dalila Dragojević objavila je fotografiju iz kuće u kojoj je nekada živela sa Dejanom Dragojevićem, a prema mišljenju mnogih, pesma koja stoji u opisu fotografije je tajna poruka Dejanu. Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5"… »
Vesti dana »

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih

Iran uzvratio vatru: U raketnim udarima na teritoriju Izraela poginulo 5 osoba
Nedeljnik pre 54 minutajoš 15 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 29 minutajoš 28 povezanih

"Srpsko društvo i univerziteti na raskrsnici, vlast igra poteze koji nisu zakoniti": Osmi dan blokade kod Vlade
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih

Fon der Lajen izraelskom premijeru: Diplomatija najbolje rešenje sukoba sa Iranom
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih