Povezane vesti

Srbija dominira na Svetskom prvenstvu! Stigla još dva zlata - pao i olimpijski šampion!

Mondo 12.09.2022
Fantastični rezultati srpskih predstavnika u Beogradu. Fantastični rezultati srpskih predstavnika u Beogradu. Dominacija srpskih rvača na Svetskom prvenstvu u Beogradu se nastavlja. Osvojili su još dve zlatne medalje, ukupno četiri odličja! Zaista… »

Treće zlato za Srbiju, Nađ prvak sveta u rvanju

Politika 12.09.2022
Srpski rvač grčko-rimskim stilom Sebastijan Nađ osvojio je titulu prvaka sveta, u kategoriji do 63 kg, pošto je danas u finalu savladao Lerija Abuladžea iz Gruzije rezultatom 3:1. Nađ je u polufinalu ubedljivo savladao Taleha Mamadova iz… »

Nestvarno: Nemeš i Nađ Srbiji doneli još dva zlata

Nova 12.09.2022
Veliki uspeh srpskog rvanja. Srpski rvač grčko-rimskim stilom Mate Nemeš osvojio je titulu šampiona sveta, u kategoriji do 67 kg, pošto je u finalu Svetskog prvenstva u Beogradu savladao Iranca Abdelhamida Geraeja rezultatom 5:4. Nemeš je u… »

Nađ i Mate Nemeš na krovu sveta

Sport klub 12.09.2022
Srpski rvači grčko-rimskim stilom nastavili su sa žetvom medalja na Svetskom prvenstvu u Beogradu. Posle zlata koje su osvojili Zurab Datunašvili i Ali Arsalan, do titula prvaka sveta stigli su Sebastijan Nađ i Mate Nemeš, čime je Srbija ostvarila… »

Još dva zlata za Srbiju na Svetskom prvenstvu u rvanju

Radio 021 12.09.2022
Srpski reprezentativaci u rvanju Sebastijan Nađ i Mate Nemeš osvojili su danas zlatne medalje u grčko-rimskom stilu na Svetskom prvenstvu u Beogradu. Nađ je u finalu u kategoriji do 63 kilograma pobedio Lerija Abuladžea iz Gruzije sa 3:1. U… »

Slavi Srbijo: Četiri zlatne medalje sa Svetskog prvenstva! (foto)

Hot sport 12.09.2022
Veliki uspeh za srpsko rvanje! Na svetskom prvenstvu u rvanju za seniore, koje se održava u Beogradu, zlato su osvojili Ali Arsalan, Zurab Datunašvili, Nađ Sebastijan i Mate Nemeš. Mate Nemes of Serbia and Mohammadreza Abdolhamid Geraei of Iran World… »

To nije čudo, to je Srbija! Četvrti prvak sveta iz naše zemlje za samo dva dana - Mate Nemeš osvojio zlato!

Večernje novosti 12.09.2022
SRBIJA je nastavila sa spektakularnim nastupima njenih sportista na Svetskom prvenstvu u rvanju koje se održava u Beogradu. Četvrto zlato našoj zemlji je doneo Mate Nemeš. Tanjug Pobedom nad Irancem Geraeijem Mohamadrezom, grčko-rimskim stilom u… »

Kakav dan, još dva svetska zlata! Nemeš i Nađ za ponos Srbije!

Sportske.net 12.09.2022
Nakon Alija Arsalana, Zuraba Datunašvilija koji su osvojili zlatne medalje juče, danas još dve za reprezentativce Srbije. U rvanju grčko-rimskim stilom do 63 kg, pobedom nad Gruzijcem Lerijem Abuladžeom rezultatom 3:1, Sebastijan Nađ donosi Srbiji… »

Treće zlato za Srbiju, Sebastijan Nađ prvak sveta u rvanju

Dnevnik 12.09.2022
BEOGRAD: Srpski rvač grčko-rimskim stilom Sebastijan Nađ osvojio je titulu prvaka sveta, u kategoriji do 63 kg, pošto je danas u finalu savladao Lerija Abuladžea iz Gruzije rezultatom 3:1. Nađ je u polufinalu ubedljivo savladao Taleha Mamadova iz… »

Četvrto zlato za Srbiju u rvanju, Mate Nemeš prvak sveta

Dnevnik 12.09.2022
BEOGRAD: Srpski rvač grčko-rimskim stilom Mate Nemeš osvojio je titulu šampiona sveta, u kategoriji do 67 kg, pošto je danas u finalu Svetskog prvenstva u Beogradu savladao Iranca Abdelhamida Geraeja rezultatom 5:4. Nemeš je u polufinalu savladao… »

Preokret Nemeša – novo zlato za Srbiju

B92 12.09.2022
Mate Nemeš je doneo Srbiji još jednu zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Beogradu. On je u finalu rvanja grčko-rimskim stilom do 67 kilograma pobedio Iranca Mohamedrezu Geraeija. Iranac je bolje otvorio meč i dominantno došao do prednosti od 4:0… »

Još jedno ZLATO za Srbiju: Rvač Sebastijan Nađ najbolji na svetu

Večernje novosti 12.09.2022
SRBIJA je nastavila da ređa zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u rvanju koje se održava u rvanju. Treće najsjajnije odličje našoj zemlji je doneo Sebastijan Nađ. FOTO: Tanjug On je u nadmetanju grčko-rimskim stilom bio bolji od Gruzijna Lerija… »

Momci koji sa ponosom predstavljaju našu državu: Datunašvili i Arsalan osvojili dva zlata za Srbiju! (foto)

Hot sport 12.09.2022
Svetsko prvenstvo u rvanju održava se u Beogradu. Drugog dana Svetskog prvenstva, Srbija je upisala čak dve zlatne medalje. Titulu svetskog šampiona u kategoriji do 87 kilograma odbranio je Zurabi Datunašvili, dok je u kategoriji do 72 kilograma… »

Rvači za istoriju VIDEO

B92 12.09.2022
Srpski rvači grčko-rimskim stilom ostvarili su istorijski uspeh na SP, pošto su posle dva dana osvojili dve zlatne medalje i ostvarili dva plasmana u finale. Srbija je obezbedila četiri medalje i oborila dosadašnji rekord od tri medalje na jednom… »

Ko su Zurabi i Ali, momci koji su obradovali Srbiju?

N1 Info 12.09.2022
Srbija je drugog dana Svetskog prvenstva u rvanju, koje se održava u Beogradu, osvojila dve zlatne medalje, obe u grčko-rimskom stilu – titulu svetskog šampiona u kategoriji do 87 kilograma odbranio je Zurabi Datunašvili, dok je planetarni prvak do… »

Ko su Zurabi i Ali, momci koji su obradovali Srbiju?

Sport klub 12.09.2022
Srbija je drugog dana Svetskog prvenstva u rvanju, koje se održava u Beogradu, osvojila dve zlatne medalje, obe u grčko-rimskom stilu – titulu svetskog šampiona u kategoriji do 87 kilograma odbranio je Zurabi Datunašvili, dok je planetarni prvak do… »

"Srbija se raduje ogromnim uspesima!" Aleksandar Vučić oduševljen rvačima, čestitao im na sjajnim podvizima na šampionatu…

Večernje novosti 11.09.2022
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitke našim sjajnim rvačima koji su u nedelju osvojili zlatne medalje na Svetskom prvenstvu koje se održava u Beogradu. Predsednik Vučić, Foto A. Stanković Nakon što je svetski prvak postao Ali… »

Vesti dana »