Повезане вести
"Дај ми паре, убићу те!": Малолетница под дејством наркотика претукла медицинску сестру у Нишу
Телеграф 12.09.2022
Ј.П.Н. је задобила бројне повреде које су окарактерисане као лаке, али је доживела озбиљну трауму због чега је затражила помоћ неуропсихијатра. Нишлијка Ј.П.Н. (37), медицинска сестра у Диспанзеру Машинске индустрије, брутално… »
Жена је уплакана лежала на земљи док ју је девојка шутирала и тражила паре: Нишлија спасио медицинску сестру од наркоманке…
Курир 12.09.2022
Припадник Војске Србије, М. К. (31) спасио је 8. септембра око шест сати ујутру медицинску сестру Ј. П. Н. (37) коју је из чиста мира напала и тукла малолетна наркоманка (16). Мучан инцидент догодио се у Улици Милојка Лешјанина у… »
"Да није стао возач, који ме је спасао, она би ме: Убила!" Исповест медицинске сестре коју је на улици претукла тинејџерка…
Блиц 12.09.2022
“У великом сам шоку. Ноћас нисам могла да спавам. Ја се плашим за своју безбедност, за безбедност свог детета које има 17 година, за безбедност супруга, породице“. Овим речима за „Блиц“ почиње исповест медицинска сестра Ј.П.Н… »
Омамљена малолетница претукла медицинску сестру у Нишу, није се смирила ни у полицији
Луфтика 12.09.2022
Нишлијка Ј.П.Н. (37), медицинска сестра у Диспанзеру Машинске индустрије, брутално је претучена пре неколико дана приликом покушаја пљачке и то док је ишла на посао, преносе медији. Њу је напала шеснаестогодишња девојка, очито… »
Чупала ме за косу, ударала из све снаге, потпуно ван себе: Прве слике медицинске сестре из Ниша коју је напала тинејџерка (16)…
Курир 12.09.2022
- Дај паре брзо, дај паре, убићу те - викала је крупна девојка коју нисам могла тако лако да савладам. НИШ - Медицинску сестру Ј.П.Н. (37) из амбуланте у Машинској индустрији у Нишу, напала је шеснаестогодишња наркоманка 8… »
Ужас у Нишу: Дрогирана малолетница претукла медицинску сестру
Нова 12.09.2022
Нишлијка Ј.П.Н. (37), медицинска сестра у Диспанзеру Машинске индустрије, брутално је претучена приликом покушаја пљачке и то док је ишла на посао. Њу је напала шеснаестогодишња девојка која је била под дејством наркотика, те… »
Вести дана »

Трамп и Меланија стигли у Велику Британију: Нема црвеног тепиха, а ево ко их је дочекао: Хеликоптером отишли до резистенције у центру града (фото)
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане

Временска прогноза за 17. септембар: Променљиво облачно, ујутру са кишом и локалним пљусковима
Мондо пре 7 минутајош 1 повезана

Огласио се ФСС после вести да је преминуо Дејан Миловановић: Оставио је дубок траг у дресу националних селекција
Данас пре 5 сатијош 1 повезана