Povezane vesti

Moja deca pate! Toti nikad iskreniji o prevari supruge: Bio sam pola čoveka, patio kao pas, nije bila tu kada mi je trebala!

Moja deca pate! Toti nikad iskreniji o prevari supruge: Bio sam pola čoveka, patio kao pas, nije bila tu kada mi je trebala!

Kurir 12.09.2022
Sredinom jula svet je šokirala vest o tome da su Frančesko Toti (45), legendarni fudbaler Rome, i njegova supruga Ilari Blazi (41) stavili tačku na brak posle 20 godina ljubavi i troje dece. Prvobitno su mediji naveli da je za razvod kriva Totijeva… »
Oglasila se totijeva bivša - "znam stvari koje mogu da unište 50 porodica": Prevarila ga s trenerom, a sada mu preti!

Oglasila se totijeva bivša - "znam stvari koje mogu da unište 50 porodica": Prevarila ga s trenerom, a sada mu preti!

Mondo 12.09.2022
Posle 17 godina braka, Frančesko Toti i Ilari Blazi više nisu zajedno, a preko medija nastavljaju da otkrivaju stvari jedno o drugom. Posle 17 godina braka, Frančesko Toti i Ilari Blazi više nisu zajedno, a preko medija nastavljaju da otkrivaju stvari… »
Skandal trese italiju Toti suprugu optužio za prevaru, a sad se oglasila ona: Ako progovorim uništiću 50 porodica

Skandal trese italiju Toti suprugu optužio za prevaru, a sad se oglasila ona: Ako progovorim uništiću 50 porodica

Alo 12.09.2022
Kakva drama... Frančesko Toti tvrdi da ga je supruga prevarila, a sada se oglasila i ona... Supruga je Totija prevarila sa ličnim trenerom, a sada se oglasila preko svog advokata Alesandra Simenoae. Ilari je prvu izjavu dala za "Korijere delo sport". -… »

Vesti dana »