Повезане вести

Моја деца пате! Тоти никад искренији о превари супруге: Био сам пола човека, патио као пас, није била ту када ми је требала!

Моја деца пате! Тоти никад искренији о превари супруге: Био сам пола човека, патио као пас, није била ту када ми је требала!

Курир 12.09.2022
Средином јула свет је шокирала вест о томе да су Франческо Тоти (45), легендарни фудбалер Роме, и његова супруга Илари Блази (41) ставили тачку на брак после 20 година љубави и троје деце. Првобитно су медији навели да је за… »
Огласила се тотијева бивша - "знам ствари које могу да униште 50 породица": Преварила га с тренером, а сада му прети!

Огласила се тотијева бивша - "знам ствари које могу да униште 50 породица": Преварила га с тренером, а сада му прети!

Мондо 12.09.2022
После 17 година брака, Франческо Тоти и Илари Блази више нису заједно, а преко медија настављају да откривају ствари једно о другом. После 17 година брака, Франческо Тоти и Илари Блази више нису заједно, а преко медија… »
Скандал тресе италију Тоти супругу оптужио за превару, а сад се огласила она: Ако проговорим уништићу 50 породица

Скандал тресе италију Тоти супругу оптужио за превару, а сад се огласила она: Ако проговорим уништићу 50 породица

Ало 12.09.2022
Каква драма... Франческо Тоти тврди да га је супруга преварила, а сада се огласила и она... Супруга је Тотија преварила са личним тренером, а сада се огласила преко свог адвоката Алесандра Сименоае. Илари је прву изјаву дала за… »

Вести дана »