Повезане вести
Моја деца пате! Тоти никад искренији о превари супруге: Био сам пола човека, патио као пас, није била ту када ми је требала!
Курир 12.09.2022
Средином јула свет је шокирала вест о томе да су Франческо Тоти (45), легендарни фудбалер Роме, и његова супруга Илари Блази (41) ставили тачку на брак после 20 година љубави и троје деце. Првобитно су медији навели да је за… »
Огласила се тотијева бивша - "знам ствари које могу да униште 50 породица": Преварила га с тренером, а сада му прети!
Мондо 12.09.2022
После 17 година брака, Франческо Тоти и Илари Блази више нису заједно, а преко медија настављају да откривају ствари једно о другом. После 17 година брака, Франческо Тоти и Илари Блази више нису заједно, а преко медија… »
Скандал тресе италију Тоти супругу оптужио за превару, а сад се огласила она: Ако проговорим уништићу 50 породица
Ало 12.09.2022
Каква драма... Франческо Тоти тврди да га је супруга преварила, а сада се огласила и она... Супруга је Тотија преварила са личним тренером, а сада се огласила преко свог адвоката Алесандра Сименоае. Илари је прву изјаву дала за… »
Вести дана »
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 минутајош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 25 минутајош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 6 минутајош 44 повезане
‘Под репресијом’ – такав је грађански простор у Србији, према оцени ЦИВИЦУС Монитора
Машина пре 2 сатајош 18 повезаних