Povezane vesti
Petrić: Nije uvek poželjno da ocenjujem svoje igrače
N1 Info 12.09.2022
Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić posle ubedljive pobede (6:0) nad ekipom Mladosti iz Lučana rekao je da ne bi mogao da ocenjuje igru svog tima. „Oni najbolje znaju, ja sam to i rekao. Pred svaki meč ima kažem da oni znaju posle meča da li su dali… »
Petrić: Nije uvek poželjno da ocenjujem svoje igrače
Sport klub 12.09.2022
Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić posle ubedljive pobede (6:0) nad ekipom Mladosti iz Lučana rekao je da ne bi mogao da ocenjuje igru svog tima. „Oni najbolje znaju, ja sam to i rekao. Pred svaki meč ima kažem da oni znaju posle meča da li su dali… »
"Negde mora da curi": Gordan Petrić regenerisao crno-bele, pa progovorio o boljci Partizana (video)
Večernje novosti 11.09.2022
TRENER fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je da je zadovoljan pobedom protiv ekipe Mladosti u 11. kolu Superlige Srbije. FOTO: FK Partizan Partizan je večeras ubedljivo slavio sa čak 6:0. - Posle svake utakmice im kažem da oni znaju posle svake… »
Vesti dana »
Nova nedelja, nova prilika da nekome pomognete: Prikupljanje krvi u Novom Sadu i širom Vojvodine
Radio 021 pre 1 satjoš 31 povezana
Danas je Ilindan: Jedan od najpoštovanijih svetaca u srpskom narodu
Glas juga pre 2 satajoš 18 povezanih
Novi obrt u odnosima SAD i Irana: Vojna akcija stavljena na čekanje
IndeksOnline pre 31 minutajoš 16 povezanih
Đedović Handanović: Đerdap 1 na 20 odsto proizvodnje, građani racionalno da koriste energiju
NIN pre 11 minutajoš 12 povezanih
Oglasio se Danijel Rodrigez nakon što ga je Medić nokautirao za 30 sekundi, bivši zatvorenik ostavio obećanje
Telegraf pre 1 satjoš 16 povezanih