Povezane vesti
Medvedev: Rusija može zatražiti potpunu kapitulaciju kijevskog režima
Sputnik 12.09.2022
Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev prokomentarisao je izjavu ukrajinskog lidera Vladimira Zelenskog da ne želi da pregovara sa Rusijom, istakavši da su „sadašnji ultimatumi“ samo dečija igra, jer Kijev u budućnosti čeka… »
Predstavnik LNR: Krst Vermahta na tehnici ─ nipodaštavanje miliona Ukrajinaca stradalih od nacista
Sputnik 12.09.2022
Krstovima Vermahta na vojnoj tehnici Kijeva nipodaštavaju se milioni Ukrajinaca koje su ubili nacisti tokom Velikog otadžbinskog rata, izjavio je za Sputnjik predstavnik Luganske Narodne Republike u Rusiji Rodion Mirošnik. Prethodno je nekoliko… »
Vesti dana »
BLOG: Profesori uz studente, „zaključavanje“ u Ministarstvu kulture i novi incident sa vozačem u Novom Sadu
N1 Info pre 7 minutajoš 38 povezanih
Tužilaštvo počelo da proverava elemente korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 5 satijoš 5 povezanih
„Đukić Dejanović ćutala na pitanje da li će se izviniti prosvetarima, direktori odbili da vode disciplinske postupke“: Iza kulisa sastanka u Ministarstvu prosvete
Nova pre 32 minutajoš 24 povezane
Makron žestoko odgovorio Trampu zbog tarifa: "Moraćete da poštujete Evropu"
Blic pre 7 minutajoš 16 povezanih