Повезане вести

Усмртио уличног свирача због 390 динара: Почело суђење за убиство Блекија

Усмртио уличног свирача због 390 динара: Почело суђење за убиство Блекија

Нова 12.09.2022
У новосадском Вишем суду почело је суђење осумњиченом Жарку Риђичкиом (21) за кривично дело тешко убиство на свиреп начин над уличним свирачем Кристијаном Костићем званог Блеки (61) из Новог Сада. „Остајем при ономе што сам… »
Окривљени за убиство Блекија каже да је био пијан и да није могао да се заустави

Окривљени за убиство Блекија каже да је био пијан и да није могао да се заустави

Дневник 12.09.2022
Жарку Риђичком (20) из Жабља, окривљеном за свирепо убиство почињено пребијањем до смрти почетком фебруара ове године у ширем центру Новог Сада, мештанина, уличног свирача Кристијана Костића Блекија, јуче је почело и завршено… »
Убица лагао на суду! Изјавио да је Блекија хтео да оживи кад је видео крв из уста Снимак ипак открива: Све време га крвнички…

Убица лагао на суду! Изјавио да је Блекија хтео да оживи кад је видео крв из уста Снимак ипак открива: Све време га крвнички…

Курир 12.09.2022
Убио га због 390 динара, па док је лежао полумртав, уринирао по лицу! НОВИ САД - У новосадском Вишем суду почело је суђење осумњиченом Жарку Риђичком (21) из Жабља, за кривично дело тешко убиства уличног свирача Кристијана… »
Следеће недеље пресуда за убиство Блекија: Тражи се 20 година робије за убицу

Следеће недеље пресуда за убиство Блекија: Тражи се 20 година робије за убицу

Радио 021 12.09.2022
Пресуда двадесетједногодишњем Ж. Р. из Жабља, оптуженом за убиство уличног свирача Кристијана Костића Блекија, биће изречена наредног понедељка, 19. септембра. Одлука ће бити саопштена након само неколико сати суђења, с… »
"Не сећам се да сам уринирао по покојнику": Тукао га до смрти због 390 динара: Убица чувеног Блекија изнео срамну одбрану на…

"Не сећам се да сам уринирао по покојнику": Тукао га до смрти због 390 динара: Убица чувеног Блекија изнео срамну одбрану на…

Блиц 12.09.2022
У Вишем суду у Новом Саду почело је суђење осумњиченом Жарку Риђичкиом (21) за кривично дело тешко убиство на свиреп начин уличног свирача Кристијана Костића званог Блеки (61) из Новог Сада. - Остајем при ономе што сам раније… »
Почиње суђење осумњиченом за убиство уличног свирача у Новом Саду

Почиње суђење осумњиченом за убиство уличног свирача у Новом Саду

Блиц 11.09.2022
У Вишем суду у Новом Саду у понедељак 12. септембра почиње суђење Жарку Р. (21) из Жабља, поводом оптужби да је рано ујутру 9. фебруара у центру Новог Сада на смрт претукао уличног свирача Кристијана Костића Блекија (61)… »

Вести дана »