Povezane vesti

Deca dobijaju prve batine već sa 2 godine: Unicef će edukovati roditelje da decu ne kažnjavaju fizički

Telegraf 12.09.2022
Dete ima pravo na brigu, sigurnost i vaspitanje koje uvažava njegovu individualnost, a roditelji imaju pravo na podršku u ispunjavanju svoje uloge. Skoro polovina dece uzrasta od jedne do 14 godina i dalje doživljava telesno i psihološko kažnjavanje… »

"Budi ruka koja voli i reč koja sokoli" kampanja za nenasilno disciplinovanje dece

RTV 12.09.2022
BEOGRAD - U poslednjih 15 godina sve je manje dece u Srbiji koja su izložena nasilnom disciplinovanju u svojim domovima. Ipak, skoro polovina (45 odsto) dece uzrasta od jedne do 14 godina i dalje doživljava telesno i psihološko kažnjavanje. Ovakve… »

Nacionalna kampanja „Budi ruka koja voli i reč koja sokoli“

Nedeljnik 12.09.2022
UNICEF sa partnerima pokreće sveobuhvatnu kampanju za promovisanje nenasilnog vaspitnog disciplinovanja dece U poslednjih 15 godina sve je manje dece u Srbiji koja su izložena nasilnom disciplinovanju u svojim domovima. Ipak, skoro polovina (45 odsto)… »

UNICEF: Skoro polovina dece u Srbiji trpi telesno i psihološko kažnjavanje

N1 Info 12.09.2022
U proteklih 15 godina sve je manje dece u Srbiji koja su izložena nasilnom disciplinovanju u svojim domovima, ipak skoro polovina dece uzrasta od jedne do 14 godina i dalje doživljava telesno i psihološko kažnjavanje, saopštila je danas misija UNICEF… »

UNICEF: Skoro polovina dece u Srbiji dobija batine, prisutno i psihološko zlostavljanje

Radio 021 12.09.2022
U proteklih 15 godina sve je manje dece u Srbiji koja su izložena nasilnom disciplinovanju u svojim domovima. Ipak skoro polovina dece uzrasta od jedne do 14 godina i dalje doživljava telesno i psihološko kažnjavanje, saopštila je danas misija UNICEF… »

Vesti dana »