Povezane vesti

Alegri: Smatrao sam da ne treba Vlahović da šutira penal

Alegri: Smatrao sam da ne treba Vlahović da šutira penal

Sport klub 12.09.2022
Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da je njegova odluka bila da penal na utakmici protiv Salernitane izvede Leonardo Bonući umesto Dušana Vlahovića, koji je ranije standardno izvodio. „Tu odluku sam doneo jer je bio važan penal… »
Alegri je oduzeo Vlahoviću penal i pogrešio

Alegri je oduzeo Vlahoviću penal i pogrešio

Sportske.net 12.09.2022
Juventus je jedva izvuka bod, a na kraju se ispostavilo da je zaslužio da osvoji sva tri. Salernitana je do nadoknade vremena vodila 2:1, a onda je dosuđen penal za Juventus. Umesto Dušana Vlahovića, odgovornost je preuzeo Leonardo Bonući, koji je… »
Alegri nije želeo da Vlahović izvede penal: „Tu odluku sam doneo jer je bio važan penal!“

Alegri nije želeo da Vlahović izvede penal: „Tu odluku sam doneo jer je bio važan penal!“

Hot sport 12.09.2022
Neverovatna završnica sinoć u Torinu. Juve i Salernitana odigrali su sinoć nerešeno 2:2. Iako je Salernitana imala dva gola prednosti, Juventus se vratio, pa čak i postigao treći gol koji je poništen posle VAR intervencije koja je bila veoma… »
I to se desilo: VAR oštetio Juventus

I to se desilo: VAR oštetio Juventus

Sport klub 12.09.2022
Fudbaleri Juventusa i Salernitane remizirali su rezultatom 2:2, a taj meč obeležio je poništen gol "stare dame" u poslednjem minutu. Milik je nakon kornera pogodio loptu glavom, ali se javio VAR, koji je posle snimka procenio da je Bonući koji je… »
Juve pokraden, najgora VAR odluka ikada?!

Juve pokraden, najgora VAR odluka ikada?!

Sportske.net 12.09.2022
Fudbaleri Juventusa i Salernitane remizirali su rezultatom 2:2, a taj meč ostao je u senci poništenog gola "stare dame" u poslednjem minutu. Milik je nakon kornera pogodio glavom, ali se javio VAR, sudija je pogledao snimak i procenio da je Leo Bonući… »

Vesti dana »